[all VW] Pokażcie jakie macie zegary...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
od dzis mam takie
jutro musze zamontowac moze do auto i zobaczyc jak swieca
podziekowania dla Lukasa za farbke
pzdr
jutro musze zamontowac moze do auto i zobaczyc jak swieca
podziekowania dla Lukasa za farbke
pzdr
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- Lukasz3k
- Mały gagatek
- Kontakt:
hm po prostu podwadzalem widelcem i ladnie schodzily i potem po prostu zakladalem w takiej samej pozycji jak zdjemowalem i wszystko jest ok. Oczywscie trzeba to robic z wyczuciemBolo pisze:siema mam takie pytanko jak wy to robicie ze po wyciagnieciu wskazowki wkladacie ja w to samo miejsce??
--
pozdrawiam
Lukasz3k
Myślę,że ma zrobione to za pomocą 10 diód 11000mcd super powerr, mam ten sam zestaw i wyglada naprawdę super. A do wskazówek użyłem lakieru do paznokci za 3zł pomarańczowy i także lakier do paznokci reagujący na UVmi5iek84 pisze:Lukasz3k podświetlone masz diodami?? jakimi?? ile ich jest??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Lukasz3k
- Mały gagatek
- Kontakt:
tarcze sam robilem, wydrukwoane na paierze samoprzylepnym i naklejone na orginalne moim zdaniem najlepsze rozwiazanie, a podswitelenie to kaoda uv 30cm jakos udalo mi sie ja tam upakowac wskazowki i czerwone elementy tarcz pomalowane sa farbka uv dostepna w sklepach modelarskich.mi5iek84 pisze:Lukasz3k podświetlone masz diodami?? jakimi?? ile ich jest??
--
Pozdrawiam
Lukasz3k
wiec proponuje metode prób i błedów ja cofałem za ten dzyndzel wskazówke przed sciagnieciem i potem przy zakładaniu na odwrot zeby w tej samej pozycji utrafic. Zapytaj Może rydzu to inaczej robiłBolo pisze:dokladnie o to mi chodzichojna pisze:Bolo pisze:siema mam takie pytanko jak wy to robicie ze po wyciagnieciu wskazowki wkladacie ja w to samo miejsce??
Jemu chyba chodziło to zeby wskazówka predkość ta sama pokazywała bo moze sie zdazyc ze albo za duzo albo za mało
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt: