Lolo poducha bedzie dzialala tylko trzeba wiazke przerobic.. chlopaki odemnie z roboty mowia ze mozna by tez sprobowac zalozyc piersien od kierownicy multifunkcyjnej z bory i sprobowac odpalic chociaz podswietlenie w tej

Moderator: G0 Karcio
Zakładać kierownice z sterowaniem które nie będzie działać to dla mnie lipa.Frykas pisze:Wilczek gadalismy na stacji ??
Lolo poducha bedzie dzialala tylko trzeba wiazke przerobic.. chlopaki odemnie z roboty mowia ze mozna by tez sprobowac zalozyc piersien od kierownicy multifunkcyjnej z bory i sprobowac odpalic chociaz podswietlenie w tej
taka mu się trafiła, poza tym z tego co wiem i tak ma jakieś inne swoje radio, nie sądze, że lipa bo taka kiera to fajny rarytasik ;]kris-krzysztof pisze:Zakładać kierownice z sterowaniem które nie będzie działać to dla mnie lipa.
kupilem ze sterowaniem bo w nastepnym aucie bedzie juz działałokris-krzysztof pisze:Zakładać kierownice z sterowaniem które nie będzie działać to dla mnie lipa.Frykas pisze:Wilczek gadalismy na stacji ??
Następna srebrna jetta?Frykas pisze:kupilem ze sterowaniem bo w nastepnym aucie bedzie juz działałokris-krzysztof pisze:Zakładać kierownice z sterowaniem które nie będzie działać to dla mnie lipa.Frykas pisze:Wilczek gadalismy na stacji ??
Lolo poducha bedzie dzialala tylko trzeba wiazke przerobic.. chlopaki odemnie z roboty mowia ze mozna by tez sprobowac zalozyc piersien od kierownicy multifunkcyjnej z bory i sprobowac odpalic chociaz podswietlenie w teja nie bede specjalnie zmienial zeby tutaj miec bez
poza tym trafila sie GLI wiec troche rarytasik![]()
jaki zapobiegliwy ......Frykas pisze:kupilem ze sterowaniem bo w nastepnym aucie bedzie juz działałoa nie bede specjalnie zmienial zeby tutaj miec bez
trzeba zgłosić adminowi by przeniósł tam gdzie powinno być auto juz jakiś czas temu .....Drops pisze:A czemu temat nie w projektach?
można to przeskoczyc tzn inne radio bo sa moduły do niektórych wersji .KoVal90 pisze:taka mu się trafiła, poza tym z tego co wiem i tak ma jakieś inne swoje radio, nie sądze, że lipa bo taka kiera to fajny rarytasik ;]kris-krzysztof pisze:Zakładać kierownice z sterowaniem które nie będzie działać to dla mnie lipa.
tylko pytanie czy jest sens? ;]kris-krzysztof pisze:można to przeskoczyc tzn inne radio bo sa moduły do niektórych wersji .
To zalezy kto co lubie. Dla mnie jest. Ale dlatego że lubie audio i takie wynalazkiKoVal90 pisze:tylko pytanie czy jest sens? ;]kris-krzysztof pisze:można to przeskoczyc tzn inne radio bo sa moduły do niektórych wersji .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości