Oj nie łapcie za słówka, do końca zakresu obrotów mu dałem do 4,5K.kasisi pisze:To ja chyba fury swojej nie ogarniam bo nigdy do odcięcia nie jechałem TDI

Oj nie łapcie za słówka, do końca zakresu obrotów mu dałem do 4,5K.kasisi pisze:To ja chyba fury swojej nie ogarniam bo nigdy do odcięcia nie jechałem TDI
Uwzględniając "naprawdę poważne modyfikacje" to każde auto można uczynić bardzo szybkim. Szkoda, ze nie mieliście jak pogadać, byłby kolejny ciekawy temacik. Pozostaje liczyć na kolejne "owocne"spotkania.mepha pisze:silniki hondy uwzględniając naprawdę poważne modyfikacje osiągają ogromne moce
wg mnie silniki hondy zwłaszcza VTI są jedną z najlepszych baz tuningowych bo już w serii uzyskują około 100KM z litra bez doładowania co potwierdza tylko majstersztyk tych silników.___GEN.KOTEK___ pisze:Uwzględniając "naprawdę poważne modyfikacje" to każde auto można uczynić bardzo szybkim.
wszystkie starcia każdych marek są ciekawe___GEN.KOTEK___ pisze:Odnośnie hondy...takie tematy są ciekawe(golf vs civ itp) a kontrowersje czesto wywołują posty użytkowników hondy, którzy mają tu zapewne sporo kont
wycofali ja bo nie spełniała norm czystości spalin które wchodzą w 2010 roku ale zapowiadają że ma być nowa wersja Type-R.yiabol pisze:A teraz zakończyli jeszcze produkcje TypeRa :/
Łooot?? Byzydury jakieś czytacie czy palicie coś o czym nawet ja nie wiem ?yiabol pisze:Era Vti niestety się skończyła... wymogi bezpieczeństwa = masa zabiła ducha tych samochodów.
A teraz zakończyli jeszcze produkcje TypeRa :/
mikew_86 pisze:To taka moja jedna z najlepszych potyczek. Raz objechałem Caymana, ale gość się trochę nie spodziewał
a ja myślałem, że kill to jak się startuje równo, obaj wiece że jest start i nic was nie ogranicza...bo co to za kill, jak gość musiał np hamować bo miał kogoś na swoim pasie. Nie pisz więc proszę w temacie killa o wszystkim czym można sie chwalić.mikew_86 pisze:Chyba chodzi o to żeby napisać coś czym warto się pochwalić a nie to że ominęło się równego sobie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości