na pompie bez modów w ogóle nie dymi , ale i nie jedzie , on się toczyżubr pisze:Jak wygląda dymienie na takim wynalazku, widać kto jedzie z tyłu?

Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
na pompie bez modów w ogóle nie dymi , ale i nie jedzie , on się toczyżubr pisze:Jak wygląda dymienie na takim wynalazku, widać kto jedzie z tyłu?
Szukanie nie boli a szczególnie czytanie .. poczytaj sobie o tym było niejeden raz......hanyblaa pisze:Witam Posiadam Golfa III TDI juz raz remontowalem pompe wtryskawa po jakims czasie znowu padla czy jakbym zalozyl zwykla pompe od TD Moc Silnika bedzie taka sama czy Potrzebne Sa jakies zmiany w niej ??
Blok silnika AAZ td i 1Z tdi jest w zasadzie taki sam ,także wszystko powinno pasowaćpitru pisze:czy podejdzie motorek 1z 1.9tdi z audi b4 do paska b4 zamiast aaz? Chodzi o sam słupek,
KrystO pisze: Ja u siebie mam pompę zbudowana z pompy od 1Z i o tylu konikach to mogę pomarzyć! Gorzej się turla niż mój stary AA-zecik.
Jak by to było takie proste to na pewno by ktoś opisał ,poza tym jak już ktoś do tego doszedł to sam wieszpitru pisze:Może ktoś napisze jak to poukładać, żeby optymalnie zestroić pompę z silnikiem.
a co tu pisać jak wszyscy są zadowolenipitru pisze:że większość projektów m-tdi poupadało.
przecie niektórzy podawali co jak pozmieniali i że mykająmunior pisze:ak by to było takie proste to na pewno by ktoś opisał ,poza tym jak już ktoś do tego doszedł to sam wiesz,więc i tak nie poda na tacy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości