[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV
Antonioo, xenon kupiłem już czarny, teraz mam srebrny ale ten też będzie malowany tylko troszeczkę inaczej a zajmie się tym Zielona góra
swap ?? wszystko zależy od tego co chcesz zrobić itp. przejście na ARLto nie tylko silnik ale też skrzynia sprzęgło fmic i parę innych pierdółek. Wiele zależy od tego za ile kupisz silnik za ile ktoś Ci go przełoży itp. jak chcesz to na pw mogę Ci napisać ile mniej więcej kosztowało będzie to co ja chce zrobić.perki pisze:ile takie cos wyjdzie lacznie ?
KonradzikIV, jezeli bys mogl to napisz na priv Podziwiam . A gwarancja jakas potem na to jest ?
ah.. no bo ja też chce ori xenon kupić i go właśnie na czarno dać bo to dobrze wygląda ze srebrnym autem nigdzie nie ma czarnych wiec bede musiał jakoś sam sie pomęczyć
a ten czarny masz czy opchnełeś?
a ten czarny masz czy opchnełeś?
Męcz się, męczAntonioo pisze:nigdzie nie ma czarnych wiec bede musiał jakoś sam sie pomęczyć
Najgorsze jest rozklejenie lamp, dalej to już tylko kosmetyka
Chyba już nie maAntonioo pisze:a ten czarny masz czy opchnełeś?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Widzę, że poszedłeś na łatwiznę i zamiast przekładać silnik montujesz całą połówkę auta z już zamontowanym.KonradzikIV pisze:teraz będzie przód od tego lełona a tył od golfa
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
dokładnie czarny sprzedałem koledze aivKamel pisze:Chyba już nie ma
no jaha po co sobie utrudniać życiebrz pisze:Widzę, że poszedłeś na łatwiznę i zamiast przekładać silnik montujesz całą połówkę auta z już zamontowanym.
KonradzikIV, to z tego leona zrób toledo front. Będzie konkretny projekt.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
No co Ty. Arosa jest niezgrabna.pelton pisze:a nie lepiej arosa bed look front ?
Taki front będzie pasował dużo lepiej do "sportowo-rajdowej sylwetki" (autentyczny cytat z forum!!!) MK4.
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
potwierdzam propozycję Brz widziałem taki projekt i wygląda mega...brz pisze:"sportowo-rajdowej sylwetki" MK4
ehh.. no szkoda :/ bo bym z checią wzioł ten czarny xenon a tak to sie boje rozebrać tą lampe bo zaraz zrobie 4 ;p
Konrad co to za biala III?? normalnie bym Cie nie poznal na mieście