[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
Black Devil by POOREK
Wyglada fajnie lecz ja chyva wolalbym znaczek w czarnym macie,ale kierunki fajnie wygladaja. Mam pytanie z Bra jezdzisz caly czas i czy od nici nie masz juz przrtarc na masce, bo u mnie ja podwiewa na srodku i musze ja jakos lepiej zamocowac i widac jakby przetarcie na masce.
- RafaelloW007
- Forum Master
- RafaelloW007
- Forum Master
Black Devil by POOREK
jak nie?? chociażby do polerowanych rantówsimon180 pisze:czarny znaczek lepiej, ten do niczego nie pasuje...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
też mi się wydaje że fajnie się komponuje z tymi polerowanymi rantami narazie polatam tak chwilę, później zmienię chyba na czarny się zobaczy po prostu jakaś odmiana też od czasu do czasu musi być z tego też powodu poważnie myślałem nad przebudowaniem auta mniej więcej w taki deseń:
myślę że w czarnym kolorze mogłoby się prezentować ciekawie
///
Baran., z brą jeżdżę niemal cały czas czy słońce, czy deszcz zdejmuję tylko na mycie kiedyś na każdy deszcz zdejmowałem ale to nie ma najmniejszego sensu już się tak przyzwyczaiłem że bez tej bry tak łyso wygląda jeśli chodzi o podwiewanie.... zamocowane mam to na 4 magnesy neodymowe w kształcie kostki 4cm x 1,5cm x 0,5 cm bodajże magnesy mam na skrajach uszek od bry podwiewa ją tylko wtedy jak latam powyżej 130-140 wtedy bra się ściąga o jakieś 1-2cm w dół i po skończonej jeździe muszę ją podciągnąć na maskę lub ewentualnie potrafi ją podwiać przy 120 jak mijam tira ogólnie na masce widać ślady po brze, no ale cóż, albo rybki albo akwarium po polerce bez problemu powinno jak nie miałem magnesów to latała jak chciała
myślę że w czarnym kolorze mogłoby się prezentować ciekawie
///
Baran., z brą jeżdżę niemal cały czas czy słońce, czy deszcz zdejmuję tylko na mycie kiedyś na każdy deszcz zdejmowałem ale to nie ma najmniejszego sensu już się tak przyzwyczaiłem że bez tej bry tak łyso wygląda jeśli chodzi o podwiewanie.... zamocowane mam to na 4 magnesy neodymowe w kształcie kostki 4cm x 1,5cm x 0,5 cm bodajże magnesy mam na skrajach uszek od bry podwiewa ją tylko wtedy jak latam powyżej 130-140 wtedy bra się ściąga o jakieś 1-2cm w dół i po skończonej jeździe muszę ją podciągnąć na maskę lub ewentualnie potrafi ją podwiać przy 120 jak mijam tira ogólnie na masce widać ślady po brze, no ale cóż, albo rybki albo akwarium po polerce bez problemu powinno jak nie miałem magnesów to latała jak chciała
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
to mk3 wyglada jak pug 106 na pierwszy rzut oka,ale sie zarty Ciebie trzymaja
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
Adrian1989, chyba sobie żartujesz....? spójrz na ten zderzak! jak dla mnie jest kooooozak
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
nie jest! nie ma siatki jakiejs we wlotach,albo chromowanych rureczek z tesco..czy innej castoramy..sam powiedz,taki stylowy a takie braki
Black Devil by POOREK
POOREK o magnesach to wiem lecz nigdy mi nie jest po drodze do sklepu je kupić, a z tego golfa to felgi możesz wziąć do swojego a resztę to na złom
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
Adrian1989, w sumie masz rację, takie niedopatrzenie z mojej strony wstyd mi
a tak serio to nie powiem, bo kółka z tego foto to z chęcią bym przytulił na szczęście nic więcej
Baran., ja na allegro zamawiałem w sklepie trudno będziesz miał kupić takie jak CI będą pasować zamawiasz i CI przysyłają za 2 dni to się nazywa klasa, sprzęt z dowozem
a tak serio to nie powiem, bo kółka z tego foto to z chęcią bym przytulił na szczęście nic więcej
Baran., ja na allegro zamawiałem w sklepie trudno będziesz miał kupić takie jak CI będą pasować zamawiasz i CI przysyłają za 2 dni to się nazywa klasa, sprzęt z dowozem
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
z kazdego da sie cos zrobic ;] pozatym te wrd i lusterka,takie mi podobne do project zwo ;]
Black Devil by POOREK
trochę nie na temat auta, ale wypowiem się na temat bry i podwiewania
Ja podobnie jak POOREK nie ściągam bry w czasie deszczu, zimy itd (jak mam brę założoną to nie ściągam jej do mycia auta), mam też patent na podwiewanie - przyklejenie bry taśmą dwustronną co prawda jak już ją ściągam (np obecnie jeżdżę bez) to trwa to 10 minut ale lepsze to niż długie polerowanie automaxem w celu zakrycia rys (ale ich się całkiem spolerować nie da)
Ja podobnie jak POOREK nie ściągam bry w czasie deszczu, zimy itd (jak mam brę założoną to nie ściągam jej do mycia auta), mam też patent na podwiewanie - przyklejenie bry taśmą dwustronną co prawda jak już ją ściągam (np obecnie jeżdżę bez) to trwa to 10 minut ale lepsze to niż długie polerowanie automaxem w celu zakrycia rys (ale ich się całkiem spolerować nie da)
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
..:VoyteQ:.., na zimę? nie no bez przesady przecież tam się ledwo wody dostanie i będzie przymarzało... moja na ostatnią zimę zapadła w głęboki sen, teraz mam podobny zamiar co do tego przyklejania to masz trochę rację, ale po pierwsze pewnie mówisz o piance samoprzylepnej, a nie o taśmie? a po drugie, ja ściągam do mycia bo zazwyczaj myję auto na myjce bezdotykowej znalazłem ostatnio taką dobrą myjkę, że myję tam już pół roku i nie widać zmiany produktów myjących itp można zobaczyć jak auto wygląda po takim myciu ręcznie myję tylko jak mam na to czas i jest ciepło naprawdę jest rewelacja! choć co ręcznie to ręcznie idąc dalszym tokiem wypowiedzi zdejmuję ją po to, żeby nie zbierał mi się tam ten środek do mycia który później spłukuję wodą poza tym jak się słabo opłuka brę po polimerze, to białe plamy na niej zostają krócej mi wychodzi zdjąć i założyć, niż zastanawiać się czy nie będzie białych plam za 15 min
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl