sam skreca
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
sam skreca
witam mk3 92 r 2e
auto zaczęło się dziwnie zachowywać kierownica czasami jest skręcona nawet o 180 stopni a koła proste czuje jak by się te auto rozjeżdżało jak by miało 2 ślady po chwili kierownica odbije zabuja przodem na boki i jest znowu ok dzieje się tak gdy dodaje gazu, kierownica skręca lub na zakrętach jak by mi kolo z przody odjeżdżało
a jeszcze dodam ze kierownica nawet na nowym asfalcie cały czas drży
na oko wszystko wygląda ok od czego zacząć sprawdzanie
auto zaczęło się dziwnie zachowywać kierownica czasami jest skręcona nawet o 180 stopni a koła proste czuje jak by się te auto rozjeżdżało jak by miało 2 ślady po chwili kierownica odbije zabuja przodem na boki i jest znowu ok dzieje się tak gdy dodaje gazu, kierownica skręca lub na zakrętach jak by mi kolo z przody odjeżdżało
a jeszcze dodam ze kierownica nawet na nowym asfalcie cały czas drży
na oko wszystko wygląda ok od czego zacząć sprawdzanie
-
- Mały gagatek
- Paweł Marek
- V.I.P.
sam skreca
ThcPiotr, przecież to jakaś poważna usterka jak można tak jeździć. Sama maglownica nie będzie winna. Obejrzyj jej mocowania do podwozia - może przesuwa się na boki, albo gumy wahaczy kompletnie wybite, nie wyobrażam sobie żeby ktoraś końcówka drążków aż tak była zjechana zeby dac takie objawy.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
sam skreca
racja to powazna usterka nalezy odrazu cos z tym zrobic tak jak powiedzialPaweł Marek, moze to byc wiele rzeczy mocowanie maglownicy gumy wachaczow moze byc tez inny powod przestawienia zbieznosci (uderzenie w kraweznik) i samochod zyje swoim zyciem wazne zebys jak najszybciej zobaczyl moze byc takze krzyzak czy ktores z polonczen kolumny z maglownica
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=283325[/url]
-
- Mały gagatek
sam skreca
mi tak wirował sam po drodze jak mi się popsuło łorzysko oporowe na kielichu amortyzatora ale koledzy dobrze mówią przejrzyj wszystko co ci wymienili