PIONEER CD-SR110 - pilot bluetooth

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
azizi
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: azizi » wt paź 05, 2010 09:40

Witam. Powiedzcie czy jest sens kupować takiego pilota?
Mam obecnie pioneer'a p7100bt, a kiedyś próbowałem takiego pilota z p55bt i chodził bardzo podobnie do tego na podczerwień (czyli słabo). Obecnie p55bt mam uszkodzony bluetooth i nie wiem czy to wina tego radia, a z nowym będzie chodzić ok czy może nawet pilot na bluetooth za dużo nie zmienia. W teorii powinno śmigać lux, bo system do 10m chodzi, ale praktyka może być różna.
Może ktoś potwierdzić jak ten pilot sprawuje się z sprawnym radiem pioneer z bluetooth?

Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8

Awatar użytkownika
azizi
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: azizi » pn paź 25, 2010 11:37

Temat już rozwiązany. Nie ma pilota bluetooth do pioneer'ów. Model SR110 różni się od SR100 tylko i wyłącznie przyciskami do obsługi telefonu, ale nadal jest to pilot na podczerwień, a co za tym idzie działa na kierownicy marnie (czytaj jak mu się chce).

Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”