przygasają światełka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
przygasają światełka
Mam lampki h1+h1 gdy włączam długie światła to jak mocno pociągnę manetkę do siebie to świecą minimalnie mocniej niż ją już puszczę a ona wpadnie w swoją zapadkę(świeci na stałe) co może być przyczyną takiego stanu rzeczy?
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
przygasają światełka
Te typy tak mają, i nie jest to żart. Wynika to z poboru prądu dla błysku z innego punktu instalacji; droga prądu jest wówczas krótsza, spadki napięć też.
O...zdecydowanie warto! Polecam je założyć. To nie tylko lepsze światło ale i uniknięcie wypalania włącznika i manetek.
O...zdecydowanie warto! Polecam je założyć. To nie tylko lepsze światło ale i uniknięcie wypalania włącznika i manetek.
Ostatnio zmieniony ndz paź 03, 2010 22:26 przez Zico63b, łącznie zmieniany 1 raz.
przygasają światełka
ffsapher, to jest norma, w in.pro tez tak miałem i w projektorach też tak mam, tak musi być
- Paweł Marek
- V.I.P.
przygasają światełka
nie musi być, problem rozwiązują przekaźnikikarambol pisze:tak musi być
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
przygasają światełka
Tak jest po tylu latach pracy instalacji w kilkunastoletnim aucie.
Spadki napiec na wszelkich stykach itp.
Przekazniki rozwiazuja ten problem w 1000%.
Spadki napiec na wszelkich stykach itp.
Przekazniki rozwiazuja ten problem w 1000%.