SKRADZIONO VW GOLF IV SZCZECIN ul.HRUBIESZOWSKA

Zdjęcia, opisy skradzionych aut,oraz przedmiotów z nich

Moderator: VIP

Awatar użytkownika
Marecky
Nowicjusz
Nowicjusz

SKRADZIONO VW GOLF IV SZCZECIN ul.HRUBIESZOWSKA

Post autor: Marecky » sob paź 02, 2010 18:45

W nocy z dnia 27.09. na 28.09. skradziono VW Golf IV z parkingu przy zbiegu ulicy Hrubieszowskiej i Lubelskiej.
Nr rejestracyjny ZGL 11296
Golf z 98 roku, 1.9 TDI 90KM ALH, czterodrzwiowy hatchback, kolor czarny metalik, alufelgi Borbet, pięcioramienna gwiazda. Opony FULDA rozmiar 15. Przebieg 297000 km. Pokrywe od silnika miałem w bagażniku, przy pompie paliwowej sporo śladów ropy, miałem nieszczelną pompe, przy wymianie rozrządu założono nową uszczelke.

Zewnętrzne znaki szczególne:

poprzecierane błotniki przednie, lewy całkiem poważnie, do blachy, przy łączeniu ze zderzakiem.
Brak prawej zaślepki spryskiwacza reflektora, brak lewej atrapy zderzaka. Na szybie przedniej, po prawej stronie żółta okrągła nalepka z czarnym numerem 3, tj.nalepka żeby wjechać do centrum niemieckich miast, nie miałem wpisanego nr rejestracyjnego. Założona instalacja ksenonowa, lampy seryjne, tylne lampy z przyciemnianym środkowym paskiem ( oryginalne ). Kierunkowskazy białe, ramki od tablic rejestracyjnych z napisem "GRAM W HALPIE". Przepalone żarówki postojowe w przednich reflektorach.

Wyposażenie:

tapicerka welurowa beżowa ( dziura po papierosie na przednim siedzeniu pasażera, na siedzisku ), elektryczne szyby ( przednie i tylne ), lusterka podgrzewane i sterowane elektrycznie, klimatyzacja automatyczna, podgrzewane siedzenia przednie, radio ( bez panela, miałem w domu ) JVC KD-AVX 33 i pilot.

Kontakt w razie jakby ktoś widział, ewentualnie gdzieś spotka zaparkowanego, każde info się przyda:
Wiadomość na PW
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Skradzione Auta i Przedmioty (ściśle związane z motoryzacją)”