czy ktoś wymieniał szkła od projektorów mk3
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
witam. chciałem się dowiedzieć czy można dostać gdzieś szkła do lamp projektorów do golfa 3 albo też jakie mogą byc ich zamienniki?
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
podobno od BMW któregoś pasują , a które potrzebujesz bo jak coś mam projektory na części jak coś pisz na PW
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
potrzebne mi są do świateł drogowych i do mijania bo mam słabą widoczność najlepiej wymienić klosze na nowe ale gdzie dostać?
Re: czy ktoś wymieniał szkła od projektorów mk3
a ty nie masz przypadkiem wypalonych odbłyśników???stówa2 pisze:potrzebne mi są do świateł drogowych i do mijania bo mam słabą widoczność najlepiej wymienić klosze na nowe ale gdzie dostać?
e30 i e34 na 100% są inne, za dużepczerniej pisze:podobno od BMW któregoś pasują
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
a jak sprawdzić czy odbłyśniki są wypalone? jak miałem w nich xenony to super było a na żarówkach to straszna lipa bo ciemne są jakieś. nie wiem gdzie mogę dostać takie szkła do nich i do regeneracji odbłyśników też by się przydało.
stówa2 pisze:a jak sprawdzić czy odbłyśniki są wypalone?
sam sobie odpowiedziałeś, ciemne, czyli wypalonestówa2 pisze:bo ciemne są jakieś
poszukaj na forum, był podawany adres do firmy która regeneruje odbłyśniki
to i ja się podepnę żeby już nie zakładać osobnego wątku
czy ktoś z Was miał przyjemność rozklejania kloszy świateł drogowych? bo chciałbym oddać do regeneracji odbłyśniki ale za nic nie mogę ich rozcalić. Piekarnik i +70stC też nie pomaga (gdzie H1+H1) rozkejały się same. Spoiwo którym są skejone nie wygląda na zwykły klej, bardziej na silikon. Chyba, że zastosować chemię w postaci moczenia w rozpuszczalnikach nitro itp.
czy ktoś z Was miał przyjemność rozklejania kloszy świateł drogowych? bo chciałbym oddać do regeneracji odbłyśniki ale za nic nie mogę ich rozcalić. Piekarnik i +70stC też nie pomaga (gdzie H1+H1) rozkejały się same. Spoiwo którym są skejone nie wygląda na zwykły klej, bardziej na silikon. Chyba, że zastosować chemię w postaci moczenia w rozpuszczalnikach nitro itp.
[img]http://images24.fotosik.pl/46/b1f4807d10125b17.jpg[/img]
i MK3 US w duecie
i MK3 US w duecie