Skąd ten przewód (Golf II)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Skąd ten przewód (Golf II)
Jak w temacie skąd ten przewód się wypiął?
Kolor przewodu szary z białym paskiem na końcówce nr 68
Golf II rocznik 1989
wersja GT
silnik RP
ABS
Zdjęcie zrobione telefonem więc jakość jak widać
Golf II rocznik 1989
wersja GT
silnik RP
ABS
Zdjęcie zrobione telefonem więc jakość jak widać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sob sty 14, 2006 20:30 przez ceasar, łącznie zmieniany 1 raz.
VW Golf IV 1.9 TDI AHF Highline
VW Golf MK1 Carbio
VW Golf MK1 Carbio
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: Skąd ten przewód (Golf II)
To w końcu wypiął się przekaźnik, czy sam kabel??ceasar pisze:Jak w temacie skąd ten przewód się wypiął?
Golf II rocznik 1989
wersja GT
silnik RP
ABS
Zdjęcie zbobione telefonem więc jakość jak widać
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Obejrzyj sobie jak nóżki w podstawce są rozmieszczone, to ograniczy wybór.ceasar pisze:Kabelek, na którego końcu jest kostka z nr68. Kostka ta ma wyprowadzenia jak przekaźnik, tylko gdzie go wpiąć?
[ Dodano: Sob Sty 14, 2006 19:55 ]
A samochód jeździ??ceasar pisze:Kabelek, na którego końcu jest kostka z nr68. Kostka ta ma wyprowadzenia jak przekaźnik, tylko gdzie go wpiąć?
Jesli tak to sprawdź woltomierzem, w którym momencie pojawia się napięcie i będziesz wiedział gdzie wpiąć o ile masz schemat. Zresztą gdy nie chce odpalić postępujemy analogicznie. Nie mam MKII więc trudno mi konkretnie powiedzieć.
Powiedzcie mi !!!
mam identyczną wersje golfa 1.8 GT 1989 ABS (wg. opisu "Ceasara") Jednak przekaźniki mam inaczej porozkładane i coś mi chrzani ABS - może to wina przekaźników ? Czy mogą być porozmieszczane w różnych miejscach na tablicy ?
ponizej fotka jak są u mnie rozmieszczone
mam identyczną wersje golfa 1.8 GT 1989 ABS (wg. opisu "Ceasara") Jednak przekaźniki mam inaczej porozkładane i coś mi chrzani ABS - może to wina przekaźników ? Czy mogą być porozmieszczane w różnych miejscach na tablicy ?
ponizej fotka jak są u mnie rozmieszczone
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
GiT
Moga, Ty masz starszy uklad...gtluczek pisze:Czy mogą być porozmieszczane w różnych miejscach na tablicy ?
http://www.doppel-wobber.de/relais_g2.html