[Audi A4 B7] 2.0 BPW 140ps fotele, kierownica, lusterka...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Dawca_Nerek
- Forum Master
[Audi A4 B7] Nowa zabawka Marcinka
Marcinek, rewelka jest to jedno z aut które mam na celowniku jako kolejne autko. Co najważniejsze i obowiązkowe w środku na wypasie jednak zewnętrznie przeprowadził by góra 2 mody: lampy soczewkowe i większe koło Nic więcej jej nie trzeba !!!
Bezawaryjnego latania życzę
Sebek, przestań straszyć bo każdy wie że auta od roku produkcji 2004 nie są długokilometrowo wieczne, jak się spieprzy to się naprawi. Oby Marcinek, nie brał przykładu z twoich klientów i auta nie naprawiał (tfu tfu) w ASOsraso bo dzięki temu sporo kasiory zostanie na diwajsy
Bezawaryjnego latania życzę
Sebek, przestań straszyć bo każdy wie że auta od roku produkcji 2004 nie są długokilometrowo wieczne, jak się spieprzy to się naprawi. Oby Marcinek, nie brał przykładu z twoich klientów i auta nie naprawiał (tfu tfu) w ASOsraso bo dzięki temu sporo kasiory zostanie na diwajsy
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
sam sobie życze tej opcji, ale dziękiSebek pisze:Zycze tej 1szej opcji Obys nie musial do ASO przyjezdzac...
tak też będzie uczynione + trzeci mod programDawca_Nerek pisze:góra 2 mody: lampy soczewkowe i większe koło
- Dawca_Nerek
- Forum Master
ja bym sobie darował, po co Ci to ?? 140KM bardzo dobrze się odpycha, 3 mod to lampy diodowe alaA6Marcinek pisze:tak też będzie uczynione + trzeci mod program
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
hej
gratuluje autka, fajna sztuka i ładny egzemplarz, niestety Sebek ma racje, jeżeli masz BLB (a pewnie tak ) to podpytaj Kenaj'a co on zrobił aby włożyć BKD (gdyż jego blb po poł roku od sprowadzenia powiedział papa)
niestety ten silnik to porażka i jak nie głowica to wałki wyrównoważające... ścierająca się zębatka na wale korbowym od pompy oleju itd
sam teraz szukam auta i niestety wiekszosc vagów (tak jak napisał Sebek) do 2008 dyskwalifikuje aby mieć świety spokój
tak czy siak BEZAWARYJNOŚCI zycze i powodzenia
pozdro
gratuluje autka, fajna sztuka i ładny egzemplarz, niestety Sebek ma racje, jeżeli masz BLB (a pewnie tak ) to podpytaj Kenaj'a co on zrobił aby włożyć BKD (gdyż jego blb po poł roku od sprowadzenia powiedział papa)
niestety ten silnik to porażka i jak nie głowica to wałki wyrównoważające... ścierająca się zębatka na wale korbowym od pompy oleju itd
sam teraz szukam auta i niestety wiekszosc vagów (tak jak napisał Sebek) do 2008 dyskwalifikuje aby mieć świety spokój
tak czy siak BEZAWARYJNOŚCI zycze i powodzenia
pozdro
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
na szczęście nie mam BLB tylko BPW który jest podobno "mniejszym złem" ) a jak będzie w eksploatacji zobaczymy, tak czy siak poł roku musze pojeździć jak będzie tragedia to sie sprzeda dalejUcHO pisze:jeżeli masz BLB (a pewnie tak )
najgorsze jest to że każdy "straszy" że to takie złe auta, może i racja bo sam dużo o nich czytałem i faktycznie tak jak pisałem że chciałbym zrobić np program ale nie mam pojęcia czy to będzie "dobre" dla silnika, muszę zagłębić się w temat osób które mają taki sam silnik i są po programie, czy to aby przypadkiem nie skraca żywotności i tak już zepsutych od fabryki silników 2.0 TDI
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
kiedy jako takie kółko będzie? bo taka ta felga jak KOPŁAK.... chociaż jak ostatnio gadaliśmy to coś mówiłeś że już powoli dosyć masz gwintu i bujania się tunnningo wozem ale taka symboliczna 16-17 by się przydała jak to ktoś tam napisał... niechaj mija czas fascynacji serią gratulacje tak wogóle, ładną zabaweczkę sobie sprawiłeś
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
jak wyjdziesz w końcu z pieczaryk3fir pisze:Marcinek, kiedy na kreske stajemy?
obawiam się że już minął...POOREK pisze:niechaj mija czas fascynacji serią