Wymiana amortyzatorw tyl
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana amortyzatorw tyl
Witam! Mam problem z ulżeniem tego wszystkiego w kielichu amorka na tyle, zrobiłem fotkę co miałem i nie mam pewności czy nie jest tego teraz za dużo. Jak kto mógł by mi to poukładać, lub pokazać co jest zbyteczne, był bym wdzięczny
Wymiana amortyzatorw tyl
jesli masz sprezyne zalozona na amora i ta górna pokrywe potem idzie tulejka i skreca sie to nakretka potem zakladasz ta wieksza góne i zakladasz do auta a pozniej juz od góry wkladasz podkładke 4 puzniej gume 2 ta strona co na zdjeciu widac w dół potem podkładka 3 nakretka ta szersza potem blacha 1 wytloczeniem w góre i nakretka
VW NA ZAWSZE
Wymiana amortyzatorw tyl
u mnie jak kupilem golfa to jakis super mechanik skrecił wszystko jedna nakretka
VW NA ZAWSZE
- Paweł Marek
- V.I.P.
Wymiana amortyzatorw tyl
3 2 4 5 1 5
3 mniejsza od spodu pod górną gumę, 4 większa nad gumę. Na fotce sa elementy wszystkie zakładane od góry samochodu, więc zakładam że to co jest pod spodem masz we właściwej kolejności
3 mniejsza od spodu pod górną gumę, 4 większa nad gumę. Na fotce sa elementy wszystkie zakładane od góry samochodu, więc zakładam że to co jest pod spodem masz we właściwej kolejności
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Wymiana amortyzatorw tyl
Tak to co jest na aucie nie było ruszane siedzi dalej w aucie, więc tam nie kombinowałem nic głównie chodziło mi o to co na fotce, bo widzę że i tak miałem źle to skręcone, bo miałem podkładkę i śrubę jako pierwsze, Niemiec się nie postarał niestety, albo znalazł mechanika jak roger18sx, Dzięki wielkie za odpowiedź
- Paweł Marek
- V.I.P.
Wymiana amortyzatorw tyl
zależy czy liczysz od góry czy od dołu, ja podałem od dołu. Od góry no nakrętka, blacha 1, druga nakrętka, potem 4 2 3, hehe zabawiamy się liczeniem, są obrazki w necie
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Wymiana amortyzatorw tyl
Od dołu podawałem, złożyłem już na boku, jutro montaż , a jeszcze jedno pytanko,śrubę do amorka na dół, ta co idzie do belki dokupię ?? Bo niestety musiałem ją brzeszczotem potraktować
Wymiana amortyzatorw tyl
Witam. Czy moglbym prosic o takie same opisanie na przod? Poduchy wymienialem juz 3 razy i za kazdym razem po wyjechaniu od mechanika mi cos tam napier...a. Juz mi rece opadaja, mechanik nie wie dlaczego. Wydaje mi sie ze czegos tam brakuje i stad prosba zeby ktos mi napisal co pokolei powinno tam byc. Z gory dziekuje
Wymiana amortyzatorw tyl
RoBaL84, http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=55474 tutaj masz foto poradę może coś pomoże, a najlepiej w ETCE sprawdzić jakie idą części i czy są odpowiednio ułożone;)
Wymiana amortyzatorw tyl
brxIII, dzieki wielkie, zawsze cos wiecej sie czlowiek dowie. Bede musial sprawdzic u siebie.