Witam,
Zaczne od powitania na forum niedawno zakupilem vw bore 2.0 z 99r. i teraz czas zaczac cos z nim robic jest to moj pierwszy wlasny samochodzik
W aucie mam zamontowane radyjko Panasonica(kaseciak) i podpieta pod nie zmieniarke CD(tez Panasonic) na 8 plytek, glosniki sa seryjne. Chcialbym To zamienic na jakies inne radyjko i glosniki tez wypadalo by zmienic, i tu kieruje swoja prosbe o rade, dodam ze fundusze mnie ograniczaja bo moge wydac okolo 1000 zloty na to. Mam nadzieje ze mi pomozecie cos wybrac:) Czekam na propozycje:)
Radyjko bora 99
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
Radyjko bora 99
polecam radyjko alpine , glosniki jakis zestawik odseparowany, wzmak plus sub do kufra; dobre graty uzywane mozna wyczaic wiec spokojnie w tej kwocie sie zmiescisz
Re: Radyjko bora 99
Panowie liczylem na konkretniejsze propozycje bo jestem calkowitym laikiem odnosnie Car Audio ;/
- Karcz3
- Very Important Driver
- Auto: Vw caddy mk1
- Silnik: 1.8
- Kontakt:
Radyjko bora 99
moge ci zapropnowac w drzwi moje jbl akurat sprzedaje auto i wsystko wyciagnalem mozesz zerknac na aukcje chyba juz sie skonczyla ale jak bedziesz zaintersowany daj znac ustalimy co i jak http://allegro.pl/super-zestaw-ca-do-vw ... 91389.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vw golf 3 1.9tdi.-byl... vw caddy mk1 1.6d jest(rozłożony na czynniki pierwsze)-reanimacja
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Radyjko bora 99
Witam
Nie wystarcza Ci to?
za cicho podaj model tego panasa może wystarczy podpiąć jakiś sub ze wzmacniaczem do tego zestawu na początek.
A jeżeli nadal będzie za mało to dalej rozbudować ten system.
Pozdrawiam
Nie wystarcza Ci to?
za cicho podaj model tego panasa może wystarczy podpiąć jakiś sub ze wzmacniaczem do tego zestawu na początek.
A jeżeli nadal będzie za mało to dalej rozbudować ten system.
Pozdrawiam
Radyjko bora 99
Karcz3; a ile bys chcial za taki zestawik??
moje wundusze niestety dostana troche w lep bo zaliczylem row wracajac z zakopanego ;/;/ i troszke mnie to wykosztuje, ale moze sie cos zagospodaruje jeszcze na jakies CA
maj0nez: jutro wklepe tu model radyjka i tej zmieniarki ktora posiadam w samochodzie:)
moje wundusze niestety dostana troche w lep bo zaliczylem row wracajac z zakopanego ;/;/ i troszke mnie to wykosztuje, ale moze sie cos zagospodaruje jeszcze na jakies CA
maj0nez: jutro wklepe tu model radyjka i tej zmieniarki ktora posiadam w samochodzie:)