[Audi A4 B7] 2.0 BPW 140ps fotele, kierownica, lusterka...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
[Audi A4 B7] Nowa zabawka Marcinka
Nie no jeszcze parę podobnych fot zobaczę i zacznę myśleć o sprzedaży swojego grata. Piękne auto i do tego w variancie ech.... Dobry egzemplarz dorwałeś brakuje mu tylko xeno ale jak już zaczniesz modzić to i pewnie zawita wraz z glebą heheh .Kozak marcinek gratki zakupu i powodzenia w użytkowaniu.
Tak z ciekawości co to za info na wyświetlaczy fis?
Tak z ciekawości co to za info na wyświetlaczy fis?
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
KonradzikIV, struna7, gluszcz, moze i to fajne ale jak sobie pomysle ze będe czepiał taka furą to mnie szlag trafia... ale korci
Widać, że chłopaki w Ciebie nie wierzą i od razu propozycje modzenia podają. A tak wracając do tematu, to piękny egzemplarz. Deski w audi zawsze mnie urzekały...
Co to jest tam na lewo od awaryjnych (na zdjęciu konsoli środkowej)?
Co to jest tam na lewo od awaryjnych (na zdjęciu konsoli środkowej)?
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
schowek chyba tzw. wizytownikDuDa pisze:Co to jest tam na lewo od awaryjnych (na zdjęciu konsoli środkowej)?
Re: [Audi A4 B7] Nowa zabawka Marcinka
w takiej furze gleba i dobre kolo juz zrobia roboteMarcinek pisze:KonradzikIV, struna7, gluszcz, moze i to fajne ale jak sobie pomysle ze będe czepiał taka furą to mnie szlag trafia... ale korci
nie ma sensu pakowac mamony w kratki od bory
ewentualnie tylne lampy ala a6 na diodach
Marcinek, Kratki od borewicza wsadz ^^ hehe i tylną zmiotkę od MKV
Jak jedzie to czar pryska tej ze zdjęćale gdyby go mi nimalnie zglebic
2,0 TDI i 2005 rok... z całego serca życze Bezawaryjności!
Life's simple. You make choices and don't look back.
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
ano ja wiem że będzie bezawaryjny, ale dzięki, tym bardziej że to nie "ten" awaryjny o którym zapewne pisałeśSebek pisze:2,0 TDI i 2005 rok... z całego serca życze Bezawaryjności!
bo żeś kupil awaryjne ałdi zamiast pakowac miliony w megapraktyczne, dopracowane w 100% i bezawaryjne mkIV
Re: [Audi A4 B7] Nowa zabawka Marcinka
nie chce straszyc, ale wszytskie 2,0 TDI do roku 2007 -41 tydz produkcji, byly wadliwe. Silniki wychodzily z fabryki z mikropęknieciami glowicy, ktore potem owocowaly, dwumasy padaly czesto, nie wspolinajac od zacierajacych sie pompkach.Marcinek pisze:ano ja wiem że będzie bezawaryjny, ale dzięki, tym bardziej że to nie "ten" awaryjny o którym zapewne pisałeśSebek pisze:2,0 TDI i 2005 rok... z całego serca życze Bezawaryjności!
Marcin widze TO na codzien, a nastawienie klientow, ktorzy winia za to serwis i twierdza ze tak drogie auta sa tak awaryjne.
Z tym, że to loteria-1 jezdzi i zyje, drugi po 150tys km do wymiany. Zycze tej 1szej opcji Obys nie musial do ASO przyjezdzac...
jedno mnie tylko kuje w oczy..."Nowa zabawka"...jak mi kiedy moj ojciec powiedzial "Pamietaj synu, samochod to nie zabawka to maszyna do zabijania ludzi".
Life's simple. You make choices and don't look back.