[MK3] Montaz przycisku ryglowania drzwi z USA!
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MK3] Montaz przycisku ryglowania drzwi z USA!
do czego jest ten przycisk z takim dziwnym symbolem namalowanym bo wiem ze jeden do ryglowania drzwi a ten drugi?? i jak bym mial przycisk ryglowania drzwi to da sie go zamontowac zeby on dzialal?
Ostatnio zmieniony śr gru 08, 2010 21:55 przez adrian43, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maniek71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[MK3] Do Czego te przyciski golf USA
Kolego taki symbol z tego co pamiętam był w strych polonezach i był chyba od przeciwmgielych
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2795486#2795486 Zapraszam do oceny
- Lukas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zdecydowanie ten po lewej jest od przeciwmgielnych, w US inaczej też wygląda włącznik świateł bo tak jak u nas włącza sie przeciwmgielne to tam sa postojówki z obrysówkami. Drugi przycisk jest od centralnego czyli z przycisku zamykasz wszystkie drzwi (namiastka antynapadu)
Przycisk zamykania drzwi od środka jest rzeczą normalną w wersji US, można go nawet próbować zamówić.
Co do drugiego przycisku...często jest to zwykły przycisk ogrzewania szyby ze zmienionym piktogramem używany do instalacji halogenów (niefabrycznej)
Co do drugiego przycisku...często jest to zwykły przycisk ogrzewania szyby ze zmienionym piktogramem używany do instalacji halogenów (niefabrycznej)
- Lukas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Rydzu, hehe dobra myśl, a wiesz jak właśnie takie coś przerobić?
Lukas, myśl nie była moja, ale kupiłem taki przycisk po to żeby się przekonać jaki ma numer i okazało się że to wał.Oczywiście jeśli mówimy o tym przycisku halogenów.
Tutaj za dużej technologii nie ma, po prostu czarna naklejka.
Co do zamykania auta z przycisku...mam gdzieś cała poradę na ten temat.
Tutaj za dużej technologii nie ma, po prostu czarna naklejka.
Co do zamykania auta z przycisku...mam gdzieś cała poradę na ten temat.
Rydzu, jak masz ta porade jak zmaontowac przycisk do zamykania auto to bys mogl podac? bo ja taki przycisk bede mial i bym chcial to zamontowac
nie znam niemieckiego:) kurde i jak bede mial ten przyucisk to gdzie go podlaczyc bo nie rozumieme za bardzo:)pod cos sie podpiac?
aczy mak ktoś do sprzedania taki włącznik do centralnego?? jestem zainteresowany kupnem, dzieki
moze by ktos zrobil instrukcje montazu po pl i dodal do FAQ bo jescze chyba takiej nie ma:) napewno by sie wielu osobom przydala