Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
To jest być może odpowiedzią na Kolegi pytanie; zamek jest pneumatyczny, powietrze ma ciśnienie, rygiel się blokuje ale system o tym "nie wie"!Kajzer-K1 pisze:U ciebie pierwsza opcja nie działa zapewne bo któryś z zamków nie daje sygnału że jest zamknięty pomimo że się zamyka.
Wątpię aby był pneumatyczny taki rodzaj sterowania stosowało Audi wraz z pąpką a tu nie wiemy jakie autko posiada kolega bo VW miał zamki sterowane silniczkamiZico63b pisze:To jest być może odpowiedzią na Kolegi pytanie; zamek jest pneumatyczny, powietrze ma ciśnienie, rygiel się blokuje ale system o tym "nie wie"!
zq_lbn pisze:Co do sytuacji, gdzie nie działa domykanie z kluczyka - sprawdź w drugich drzwiach, ewentualnie w klapie - też tak miałem, jak poleciał mikrowłącznik w zamku.
raczej to nie jest powodem, bo ja mam tylne drzwi też "na jeden raz" a domykanie szyb działaseebst pisze:przedni przycisk działa na dwa razy, jak dwukrotnie wcisnę to same się zamykają, tylne tylko na raz działa, trzeba przycisk przytrzymać). Na pewno to jest tym powodem, czy po prostu moduł komfortu jest nieodpowiedni?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości