niepodłączone przewody
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
niepodłączone przewody
Myślałem, że to jakiś elektrozawór przepuszczający powietrze, a to płyn chłodzący sobie tędy płynie.
niepodłączone przewody
kolega mierzył i mówił, że jest ok ale ile było to nie wiem, a ile powinno być?
- superkasztan
- Użytkownik
- Kontakt:
niepodłączone przewody
świeca żarowa pewnie Ci któraś poszła, sprawdź je. Bo jak przyjdzie mróz dopiero będzie problem.
Sprawdź sobie ciśnienie sprężania i wtryski, ale to już u mechanika.
Ja wymieniłem ostatnio pół silnika (min. końcówki wtrysków, pierścienie, zrobiona głowica )
i dalej kopci. Co prawda nie cały czas ale przy zapaleniu puści dymka, i przy bucie.
Turbo jak jest z luzem to puszcza olej do kolektora ssącego.
Poza tym pompę mam nie wyregulowaną.
Przy takim starym sprzęcie dużo trzeba zrobić by był idealny
taniej kupić 1.9 tdi i wsadzić, ja już to wiem
Pozdrawiam
Sprawdź sobie ciśnienie sprężania i wtryski, ale to już u mechanika.
Ja wymieniłem ostatnio pół silnika (min. końcówki wtrysków, pierścienie, zrobiona głowica )
i dalej kopci. Co prawda nie cały czas ale przy zapaleniu puści dymka, i przy bucie.
Turbo jak jest z luzem to puszcza olej do kolektora ssącego.
Poza tym pompę mam nie wyregulowaną.
Przy takim starym sprzęcie dużo trzeba zrobić by był idealny
taniej kupić 1.9 tdi i wsadzić, ja już to wiem
Pozdrawiam
Somewhere in Nowhere
niepodłączone przewody
Chyba nie będziesz sam regenerował turbo? jeśli zależy Ci na na profesjonalnej regeneracji polecam moto remo Iława, na swojej śmigam trzeci rok , przebieg 120 tyś. km i jest ok, pompuje 0,9- 1,0 bara.TOMEKGGG pisze:Gdzie można kupić zestaw naprawczy do turbiny?
niepodłączone przewody
U mnie w 2007 r. z wymianą koła kompresji 1200 zł, bez wymiany koła kompresji 700 zł, ceny na 2007 r http://www.motoarena.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;