sorki ale sie nie zamienie mi sie ten licznik podoba Pozdrocowboy pisze:to moze sie zamienimy ??
[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
no dokładnie tak - ja jak kupowałem to tez nie wiedziałem co oznacza ten napis - nie byłem jeszcze na takim stopniu wtajemniczenia...Rafaello155 pisze:Przyjemny ten gofr twój no i ten silniczek
Mi by było szkoda sprzedać a na to że limitowaba wresja to wątpie że ktoś przy kupnie bedzie paczał no chyba że ktoś trochę wgłębiony w temet
Pozdro
mi też jest szkoda - dlatego sie zastanawiam....z drugiej jednak strony szkoda takiego autka żeby stało 3 tygodnie
chociaż tak sobie rozważam opcję niemiecką - czyli wyjeżdżam tym autkiem w niedziele i na zloty... z drugiej strony to jednak troche kosztuje... echhh
na razie udało mi się namówić moją połówkę na majovwkę więc się zobaczy...
ps. jeżeli sprzedam to raczej komuś kto będzie wiedział o co chodzi i oddam tylko w dobre ręce - najlepiej komuś kto go ładnie dopieści
tak czy owak miłość do VW w sercu pozostanie i w dalszych planach rozważam mk4 oczywiście w TDI 130 km
cowboy, gratuluje decyzji - sledz tematy na www.vwgolf.waw.pl i zapraszamy dzis wieczorem na spota - info na stronie
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
czytałem - dzięki za zaproszenie ale nie mogę - dziś bede montował nowe mebelki - na razie tunninguje mieszkanko...djtom pisze:cowboy, gratuluje decyzji - sledz tematy na www.vwgolf.waw.pl i zapraszamy dzis wieczorem na spota - info na stronie
co do majóvwki bede sie umawiał bo na razie to na 90% bede
ano z Wielunia jako ze sie słuzbowymi od lat bujam to musiałem współwłasność kombinowac a poza tym tam stawki niższe..ziembul pisze:Bardzo ladny golfik. Gratuluje:)
P.S. Widze blaszki z Wielunia, tez mam przyjemnosc wozic EWI na moim golfie
Do zobaczenia na majovwce
ja również bede wypatrywał EWI - ja bede pewnie pośród mazowsze squadu...
ps. podobno po wieluniu jeździ jakiś mk3 TDI w wersji match II ....
baaq - a jaką masz wersję golfika i który rocznik ?baaq pisze:oh, masz taka sama tapicerke jak moja pierwszy raz widze w innym aucie niz moje gratuluje
taka tapicerka była m.in. w wersji driver 94-96 ?
wiesz ja mam uzasadnione podejrzenie że podmienione zostały u mnie fotele
oryginalny wzór tapicerki w wersji match II jest taki:
nie wiem kto i po co wymieniał te fotele - bo moje są jak nówki - może oryginalne były wyświechtane ?
no ale może za bardzo się przejąłem tym swoim match II
chociaż były wersje match II z silnikami benzynowymi 1,6 w wersji 5 drzwiowej... w kolorze ciemnozielonym...
aha w oryginale powinenem mieć jeszcze alufelgi orlando 14 ale tego aż tak nie załuję
dzięki !! oczywiście wszystko dzięki naklejce vwgolf.plAnusia pisze:cowboy, śliczny
a przy okazji, plany się zmieniły...cowboy pisze:w dalszych planach rozważam mk4 oczywiście w TDI 130 km
auto jest za cudowne żeby się z nim rozstać
bedzie dalej słuzył do jazdy w weekendy ..
w najblizszy wekend bede oglądał felgi 16 viper rial d60 - moje 15 momo są za małe - może zostaną ale chętnie sprzedam...
felga 16:
no i koniecznie trzeba troszkę więcej i chłodniej dmuchnąc turbinką:)
czyli zmierzam w kierunku modyfikacji silnika, w dalszej kolejności zawieszenie...
z estetyki to tylko kupione zaślepki na progi zainstaluje