Kurde teraz jest kosa , w sumie i tak była ale 275 km musi dawać frajde z jazdy

Moderator: G0 Karcio

Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.

HeheKevin_mkII pisze:(mysleli ze przyjedzie trup z kablami na wierzchu ledwie jezdzcy ale sie zdziwili).

Gratulacje 275 km
  Gratulacje 275 km  trakcja standardowo pewnie dopiero na 3 biegu...
 trakcja standardowo pewnie dopiero na 3 biegu... 
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.

tez chetnie bym zobaczyldaniell89 pisze:poka może jakieś filmiki jak to lata

dziekiGregore pisze:Kev wielkie gratki za pełnie projektu, wiesz, że śledze poczynania od kilku lat ... big respect

wszystko panowie bedzierobal264 pisze:daniell89 napisał(a):
poka może jakieś filmiki jak to lata
tez chetnie bym zobaczyl

a dwa... musze juz poszukac wiekszych wtrysków.. kapa tylko jedna bo mam obecnie "długie niebieskie" szpryce
 a dwa... musze juz poszukac wiekszych wtrysków.. kapa tylko jedna bo mam obecnie "długie niebieskie" szpryce

bardzo fajnie przyspiesza, Golfik nie tylko wygląda, ale jedzie ! GRATKI
 bardzo fajnie przyspiesza, Golfik nie tylko wygląda, ale jedzie ! GRATKIUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości