Teraz chcem podniesc przod zeby jakos z tylem sie komponowal. Jakie sprezyny na sportowych amorach podniosly by go o jakies 1,5-2 cm, -60mm czy moze -40mm?

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

takie kombinowanie nie ma w oóle sensu. Jeśli chodzi o glebe to jestem zdania, że kupuje sie komplety czy to nowe czy to używane i ma sie pewność że pomimo wysokości z trakcją też jest ok. Pamietaj że gleby sie nie zakłada pod normalne amory, jak gleba bedzie za dużo na amor z serri to go za 2tygodnia wyleje.. (znam taki przypadek) Pozdrawiam i życze udanej gleby i uwaga na miske
 takie kombinowanie nie ma w oóle sensu. Jeśli chodzi o glebe to jestem zdania, że kupuje sie komplety czy to nowe czy to używane i ma sie pewność że pomimo wysokości z trakcją też jest ok. Pamietaj że gleby sie nie zakłada pod normalne amory, jak gleba bedzie za dużo na amor z serri to go za 2tygodnia wyleje.. (znam taki przypadek) Pozdrawiam i życze udanej gleby i uwaga na miske  :)
:)

mam jakieś foto z czerwonymi z przodu i z ori vw z tyłu.
 mam jakieś foto z czerwonymi z przodu i z ori vw z tyłu. </noscript>
</noscript>
 Może źle dobrałeś spręzyny do wersji silnikowej?
 Może źle dobrałeś spręzyny do wersji silnikowej?

A czy jak teraz mam np. -60mm, to jak wloze -40mm to auto pojdzie w gore czy te amory juz wyzej nie puszcza?
  A czy jak teraz mam np. -60mm, to jak wloze -40mm to auto pojdzie w gore czy te amory juz wyzej nie puszcza?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości