[GOLF MK4] USA OEM+ by lolo.../ PROJEKT ZAKOŃCZONY
Moderator: G0 Karcio
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: Mk4 25th USA by lolo...
OEM Co sie da daje oryginalne.truckman pisze:lolo_golf, a czym one się różnią?
Z reszta za dobrą kasę kupiłem to grzech byłoby nie skorzystać
Re: Mk4 25th USA by lolo...
Chodziło mi o różnicę pomiędzy nimi, a tymi co np ja miałem. To i to chromowane
Mk4 25th USA by lolo...
zajefajna 4 ka
powiedz mi gdzie kupiłeś czerwony znaczek GTI co masz na klapie??
powiedz mi gdzie kupiłeś czerwony znaczek GTI co masz na klapie??
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mk4 25th USA by lolo...
Na jebayu.Tadekk pisze:powiedz mi gdzie kupiłeś czerwony znaczek GTI co masz na klapie??
Dzisiaj doszedł włącznik z nowego Scirocco....
4h go przerabiałem... Myślałem że bedzie prościej ehh...
I czerwony znaczek GTI (USA) w grill zastąpił srebrny
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mk4 25th USA by lolo...
W związku z tym że opony powiedziały papa - jakby nie mogły wytrzymać jeszcze tego miesiąca do zimy Musiałem kupic nowe.
Wybór padł na Yokohama Parada w rozmiarze 215/40/18
Graty na wydech też się tłuką z pół roku po domu także trzeba go w końcu dokończyć
Wybór padł na Yokohama Parada w rozmiarze 215/40/18
Graty na wydech też się tłuką z pół roku po domu także trzeba go w końcu dokończyć
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
Mk4 25th USA by lolo...
no i super, wszystko idzie do przodu, chociaż takie ładne auto że zostały właśnie takie detale, jeszcze raz gratuluje naprawdę fajnego wozidła
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mk4 25th USA by lolo...
Wydech skończony! Jeszcze porobie kilka fotek bo na razie marne...
Całość wykonana u Mateusza w AutoPerfekt :klown: http://www.vag-podkarpacie.pl/viewtopic.php?t=8450" onclick="window.open(this.href);return false;
KW wyjęte na zimę, a wskoczył kit Weiteca -30mm który leżakował w garażu. Na zimę będzie jak znalazł
I taki tam korek:
Całość wykonana u Mateusza w AutoPerfekt :klown: http://www.vag-podkarpacie.pl/viewtopic.php?t=8450" onclick="window.open(this.href);return false;
KW wyjęte na zimę, a wskoczył kit Weiteca -30mm który leżakował w garażu. Na zimę będzie jak znalazł
I taki tam korek:
Ostatnio zmieniony pt lis 05, 2010 14:29 przez lolo_golf, łącznie zmieniany 1 raz.
Mk4 25th USA by lolo...
witam
masz może jakieś nagranie jak brzmi twój wydech, chętnie bym usłyszał jak chodzi.
powodzenie w modach
pozdrawiam
masz może jakieś nagranie jak brzmi twój wydech, chętnie bym usłyszał jak chodzi.
powodzenie w modach
pozdrawiam
SPRZEDAM BBS RC330 8J18 et32 5X100 - 25 JAHRE http://allegro.pl/show_item.php?item=2759538556
-
- Nowicjusz
Mk4 25th USA by lolo...
witam...zaczne od tego.iż twój golf to cudeńko.. ja nie dawno kupiłem.99 rok 3d alh.tylko wersia basic,ale klima jest.. jestem z okolic Dębicy i mam do ciebie kilka pytani.. gdzie wykonywałeś przeróbki mechaniczne silnika? chodzi mi konkretnie o wtryski 216... Masz naklejke na klapie rsservice? to tam robiłęś? Co możesz o nich powiedzieć? Amtorzy czy profesionaliści? Drogo sobie wołają? Z góry dzięki za odp.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mk4 25th USA by lolo...
ciekawie zapowiada sie ten sezon widzę kilka ciekawych teili widze wpadło do auta ...oby tak dalej ..dawaj gang kopciucha