mk3 abf szukam dobrego warsztatu w lublinie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mk3 abf szukam dobrego warsztatu w lublinie
Witam.
Tak jak w temacie szukam dobrego mechanika do mojego abf bo juz poddaje sie i nie wiem co mu jest. Tylko zeby nie byl taki wszystko trzeba wymienic i przeplywomierz trzeba wyczyscic.
Jeszcze jedno. Dopiero co kupilem 2.0 16v i nigdy wczesniej nie jezdzilem ABF wiec nie wiem jak to powinno chodzic, teraz chodzi jak moj poprzedni AAM, wiec moze ktos z Lublina chcialby pokazac jak powinien pracowac ten silnik.
Tak jak w temacie szukam dobrego mechanika do mojego abf bo juz poddaje sie i nie wiem co mu jest. Tylko zeby nie byl taki wszystko trzeba wymienic i przeplywomierz trzeba wyczyscic.
Jeszcze jedno. Dopiero co kupilem 2.0 16v i nigdy wczesniej nie jezdzilem ABF wiec nie wiem jak to powinno chodzic, teraz chodzi jak moj poprzedni AAM, wiec moze ktos z Lublina chcialby pokazac jak powinien pracowac ten silnik.
Wlasnie o takich mechanikow mi chodzi bo silnik abf nie ma przeplywomierza a komp nie ma bledow.do komputera siepodlaczalem i nic zero bledow.djtom pisze:sam przeczysc przepływomierz i zresetuj kompa.
Ostatnio zmieniony czw maja 04, 2006 09:48 przez JacekS, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam bylem dzisiaj u magika mechanika i on powiedzial ze abf nie zwyklego przeplywomierza ale ma jakis uklad podcisnieniowy ktory jest w komputerze i czesto sie psuje. wiec wyjalem kompa z samochodu rozebralem i znalalem przepalona sciezke od gniazda. Po naprawieniu tego samochodzik teraz duzo lepiej jedzie i juz sie nie nie muli
to znaczy ze wszycho git?JacekS pisze:Witam bylem dzisiaj u magika mechanika i on powiedzial ze abf nie zwyklego przeplywomierza ale ma jakis uklad podcisnieniowy ktory jest w komputerze i czesto sie psuje. wiec wyjalem kompa z samochodu rozebralem i znalalem przepalona sciezke od gniazda. Po naprawieniu tego samochodzik teraz duzo lepiej jedzie i juz sie nie nie muli
jak tak to gratulacje jestes lepszy od niektorych mechaniorow.
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r
- bkolodz
- Nowicjusz
- Kontakt:
Jak będziesz potrzebował naprawdedobrego mechanika to polecam pana Ryszarda Góreckiego, z warsztatów szkoly samochodowej - prowadzi zakład naprawczy na terenie garazu szkolnego. Na ul. Popiełuszki, numeru nie znam, ale to jest miedzy Wiaduktem a ul. Długosza. Pierwszy garaz po lewej stronie
Znam człowieka, opiekował sie kazdym moim autem i polecam
ride for life, live for ride.....
jezeli to cos z elektronika to cienko widze tego kogos w naprawie ABF-a w jakims garazu.chyba ze ma vaga i takie tam urzadzenia.bkolodz pisze:Jak będziesz potrzebował naprawdedobrego mechanika to polecam pana Ryszarda Góreckiego, z warsztatów szkoly samochodowej - prowadzi zakład naprawczy na terenie garazu szkolnego. Na ul. Popiełuszki, numeru nie znam, ale to jest miedzy Wiaduktem a ul. Długosza. Pierwszy garaz po lewej stronie
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r