sorki ale sie nie zamieniecowboy pisze:to moze sie zamienimy ??

Moderator: G0 Karcio
no dokładnie tak - ja jak kupowałem to tez nie wiedziałem co oznacza ten napis - nie byłem jeszcze na takim stopniu wtajemniczenia...Rafaello155 pisze:Przyjemny ten gofr twójno i ten silniczek
![]()
Mi by było szkoda sprzedaća na to że limitowaba wresja to wątpie że ktoś przy kupnie bedzie paczał no chyba że ktoś trochę wgłębiony w temet
![]()
Pozdro
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
czytałem - dzięki za zaproszenie ale nie mogę - dziś bede montował nowe mebelki - na razie tunninguje mieszkanko...djtom pisze:cowboy, gratuluje decyzji - sledz tematy na www.vwgolf.waw.pl i zapraszamy dzis wieczorem na spota - info na stronie
ano z Wieluniaziembul pisze:Bardzo ladny golfik. Gratuluje:)
P.S. Widze blaszki z Wielunia, tez mam przyjemnosc wozic EWI na moim golfie![]()
Do zobaczenia na majovwce
baaq - a jaką masz wersję golfika i który rocznik ?baaq pisze:oh, masz taka sama tapicerke jak mojapierwszy raz widze w innym aucie niz moje
gratuluje
dzięki !! oczywiście wszystko dzięki naklejce vwgolf.plAnusia pisze:cowboy, śliczny
a przy okazji, plany się zmieniły...cowboy pisze:w dalszych planach rozważam mk4 oczywiście w TDI 130 km
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości