Zdjęcie( foto) 5 biegu w skrzyni w mk2 g60
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zdjęcie( foto) 5 biegu w skrzyni w mk2 g60
witam. otóż rozbierałem skrzynie w celu zmiany synchronizatora 3 biegu i na koniec składania mam problem otóż jak rozbierałem skrzynie zaczynając od zdjecia 5 -tki pod synchronizatorem nie było piesków czy jest takie cos mozliwe? rozbierałe 2 skrzynie od tdi takiej samej konstrukcji i tam sa pieski, napewno mi nie wypadły gdzies , zeby nie był. i do tego synchronizator 5-ego biegu jest z takim pierscipnkiem tworzac całość jest inny niz w tdi... (mówimy o skrzyni na linki), czekam na odp i fotki..
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Zdjęcie( foto) 5 biegu w skrzyni w mk2 g60
Karol G60 pisze:witam. otóż rozbierałem skrzynie w celu zmiany synchronizatora 3 biegu i na koniec składania mam problem otóż jak rozbierałem skrzynie zaczynając od zdjecia 5 -tki pod synchronizatorem nie było piesków czy jest takie cos mozliwe? rozbierałe 2 skrzynie od tdi takiej samej konstrukcji i tam sa pieski, napewno mi nie wypadły gdzies , zeby nie był. i do tego synchronizator 5-ego biegu jest z takim pierscipnkiem tworzac całość jest inny niz w tdi... (mówimy o skrzyni na linki), czekam na odp i fotki..
ta konstrukcja jest poprawna, bywa tak ze nie ma piesków, jest to inna konstrukcja, poszukaj tego rozwiazania w schematach w ETCE