Zdjęcie( foto) 5 biegu w skrzyni w mk2 g60

Forum techniczne związane z silnikami G60

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Karol G60
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Zdjęcie( foto) 5 biegu w skrzyni w mk2 g60

Post autor: Karol G60 » pt wrz 03, 2010 15:34

witam. otóż rozbierałem skrzynie w celu zmiany synchronizatora 3 biegu i na koniec składania mam problem otóż jak rozbierałem skrzynie zaczynając od zdjecia 5 -tki pod synchronizatorem nie było piesków czy jest takie cos mozliwe? rozbierałe 2 skrzynie od tdi takiej samej konstrukcji i tam sa pieski, napewno mi nie wypadły gdzies , zeby nie był. i do tego synchronizator 5-ego biegu jest z takim pierscipnkiem tworzac całość jest inny niz w tdi... (mówimy o skrzyni na linki), czekam na odp i fotki.. :pub:

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Re: Zdjęcie( foto) 5 biegu w skrzyni w mk2 g60

Post autor: Borys » sob wrz 04, 2010 09:16

Karol G60 pisze:witam. otóż rozbierałem skrzynie w celu zmiany synchronizatora 3 biegu i na koniec składania mam problem otóż jak rozbierałem skrzynie zaczynając od zdjecia 5 -tki pod synchronizatorem nie było piesków czy jest takie cos mozliwe? rozbierałe 2 skrzynie od tdi takiej samej konstrukcji i tam sa pieski, napewno mi nie wypadły gdzies , zeby nie był. i do tego synchronizator 5-ego biegu jest z takim pierscipnkiem tworzac całość jest inny niz w tdi... (mówimy o skrzyni na linki), czekam na odp i fotki.. :pub:

ta konstrukcja jest poprawna, bywa tak ze nie ma piesków, jest to inna konstrukcja, poszukaj tego rozwiazania w schematach w ETCE

ODPOWIEDZ

Wróć do „G60”