JAK "UKRYĆ" GŁOŚNIKI??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
JAK "UKRYĆ" GŁOŚNIKI??
zrobilem sobie drewnianą półke na tył, na nią dałem gąbke, na to wykładzine i w sumie głośniki wystają może kilka milimetrów ponad to... i teraz mam pytanie, czy ktos ma u siebie to w jakis sposob zakryte, albo ma pomysł jak to zrobic?
chodzi mi o to zeby głośniki nie były widoczne, została mi jeszcze ta wykładzina, ale jeśli ją położe na wierzch, to bedzie kiepsko wyglądało, a ponadto za każdym razem jak bede chciał jechać bede musial ją zdejmowac :/
chodzi mi o to zeby głośniki nie były widoczne, została mi jeszcze ta wykładzina, ale jeśli ją położe na wierzch, to bedzie kiepsko wyglądało, a ponadto za każdym razem jak bede chciał jechać bede musial ją zdejmowac :/
dobra, nie mam drewna tylko plyta mdf to raz
po drugie szkoda mi bagaznika ktory i tak jest maly
a po trzecie to zakupilem dobre glosniki w okazyjnej cenie i tylko nadawaly sie w to miejsce
tak wogole to dzieki za "POMOC" :/ i pamietajcie ze niekazdy ma mase siana zeby sobie niewiadomo jakie dziwactwa tworzyc chcac posluchac muzy
po drugie szkoda mi bagaznika ktory i tak jest maly
a po trzecie to zakupilem dobre glosniki w okazyjnej cenie i tylko nadawaly sie w to miejsce
tak wogole to dzieki za "POMOC" :/ i pamietajcie ze niekazdy ma mase siana zeby sobie niewiadomo jakie dziwactwa tworzyc chcac posluchac muzy
Co ty gościu piszesz ... Nie trzeba tworzyć dziwactw i wydawać masy siana żeby poprawnie nagłośnić auto. Wystarczy poczytać FAQ, archiwalne posty i ewentualnie się dopytać o szczegóły... a nie walnąć największego lola z możliwych czyli głośniki w półkę i jeszcze się dziwić, że niektórzy to komentują ... To nie dział „klocki lego” tylko CA i jak zakładasz temat to spodziewaj sie opinii ludzi, którzy maja coś na ten temat do powiedzenia. Poza tym, powtarzam – nikt tu nie skomentował budżetu jaki posiadasz ale sposób w jaki i na co go wydałeś.bartas_pn pisze:tak wogole to dzieki za "POMOC" :/ i pamietajcie ze niekazdy ma mase siana zeby sobie niewiadomo jakie dziwactwa tworzyc chcac posluchac muzy
Pozdr .
:bylo: :bajer:
dobra, dobra w wiekszosci macie racje ale kupilem juz auto to mialem sredniej klasy 3-drozne glosniki w drzwiach, wiec szkoda mi bylo ich wywalac , a na polke dostalem naprawde dobry sprzecik w super cenie i sa to 20mm wiec nie wcisnalbym ich nigdzie indziej, a bagaznika nie zabuduje bo i tak jest maly.
A jak ktos jeszcze ma jakis problem do zapraszam na spotkanie do Poznania i niech zobaczy to brzmienie i wtedy pogadamy
A JAK JESTEŚCIE TAKIMI SPECJALISTAMI TO WYKAZCIE SIE W TYM TEMACIE TO BEDE WDZIECZNY
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=47277
A jak ktos jeszcze ma jakis problem do zapraszam na spotkanie do Poznania i niech zobaczy to brzmienie i wtedy pogadamy
A JAK JESTEŚCIE TAKIMI SPECJALISTAMI TO WYKAZCIE SIE W TYM TEMACIE TO BEDE WDZIECZNY
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=47277
Tez mam chwilowo półke głośniki w półce dostałem je bo koledze zabrali prawko, nie wiem za co, i wy wrzucacie ze to dresiarsko jest taka półe wsadzić, ale w sumie mi nie zależy na stylu, ale żebym miał słuchać, i nie jest najgorzej, ale jak uzbieram coś funduszu to wymienie, narazie czeka mnie wymiana amorków, łożysk i założenie gazu...
http://s8.bitefight.pl/c.php?uid=76141