adamc90, kiedyś ich znajdę  

może kółek do tego czasu nie zmienię  

choć ciężko coś godnego uwagi znaleźć, a motywacji do zmiany kół wielkiej nie ma, bo podoba mi się tak jak jest 

Merffik, dobrze wiesz że to nie takie łatwe  

jakbyś coś widział to wal na PW  

pawka508, do projektów to mu daleko 

choć serca wiele włożone to jeszcze będzie czas na dział projekty 

na forum zaglądam regularnie tylko nie ma co u mnie pisać więc nie piszę  

chyba że ktoś do tablicy wywoła  

no ale dobra... żeby nie było że nic się nie dzieje 

podejmowałem próby wynegocjowania HCC od gościa do którego dał mi namiar 
Adrian1989 ( 

) i gość który ma na sprzedanie te lampy (o ile je ma?) nie jest w stanie się określić i  

z tego 

twierdzi że chce za nie 'duże pieniądze', ale sam nie wie jakie 

miałem dla niego dobrą propozycję pewne graty + kilka groszy ale odrzucił... lampy miał wystawiać na allegro i po dziś dzień ich tam nie widać 

a było to ponad 2 tyg temu 

co tam jeszcze... w sumie detale o których nie ma co się rozpisywać 

kilka dni temu odebrałem paczkę na któej zamówienie zabierałem się jak pies do jeża 

czyli:

teraz tylko maty i trochę wolnego czasu więc mam nadzieję że pójdzie jakoś łatwiej 

ostatnio mam mało czasu dla siebie i samochodu więc... sam nie wiem 

modów większych nie przewiduje bo trafił mi się wydatek innego pokroju i muszę się odkuć finansowo 

jak się odkuję to w pierwszej kolejności jest wygłuszenie, później jakieś fotele i reszta wnętrza 

coraz częściej brakuje mi mocnego motoru, jak motor i wnętrze będzie, może pomyślimy o projektach 

jeśli ktoś zgłosi tam auto  

ale... nie planuję nic bo sytuacja może się odwrócić o 180 stopni 

tym bardziej że auto traktuję do jazdy na co dzień, nie jako zlotowe i nie robię go po to żeby w projektach było za wszelką cenę 

poza tym muszę jakoś wykombinować trochę siana i kupić seryjne amortyzatory na zimę + opony zimowe bo rok temu się wykończyły 

wszystko pod górkę  

a teraz trochę fotek, potwierdzających że auto żyje 

i jeszcze taka fotka, żeby nikt nie mówił że jest tak piękny że mucha nie siada:
muchy siadają na goooownie 
pozdrawiam Panie 

i Panów 

zainteresowanych tematem