przyjechał tak jak mój

niestety ona u mnie z braku funduszy gości nadal
też mam zamiar pomalować dokładki zderzaków jak to jest u ciebie ale boje się nawet usłyszeć ceny u lakiernika.....
powodzenia w dalszych modach
Moderator: G0 Karcio
No niee... Kogo ja tu widzeChlopak1988 pisze:A głodny głodnemu wypomni
Nakrętki chciał wywalaćOch przydal by sie Air...
Nakretki i tak z tylu wywaletruckman pisze:Nakrętki chciał wywalać wiem co zaraz powiesz, zobaczymy kiedy u mnie micha pójdzie Zresztą, jakbyś jeździł ostrożnie, a nie tylko pozycja 1 to by było git
Uszczelka poszła przy 190 na ( niemieckiej) autostradzie non stop, więc miała prawo. Trudno drogi błąd, ale teraz wiem, że diesla to tak do 160-170 przez dłuższy czasI skonczy sie zapier... po 150 i wiecej tak, ze az Ci potem uszczelka pod glowica wywala
Wtedy oponka powinna być niższa. aaaa nie bo przecież twoje są o 1 cm niższe, no fakto zyskam calem (badz dwoma) felgi
No Faktycznie...Frykas pisze:Gniewko z vwzone ma na 3drzwiowym srebrnym golfie takie brabusy
To masz ciekawieFrykas pisze:ja ta droga przejezdzam kilka razy w tygodniu miales sie odezwac jak w lodzi bedziesz !!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości