Witam
Od jakiegoś czasu desperacko poszukuje działającej mapy Polski DX ( do navi MFD ) - nie musi być zupełnie najnowsza - ale bez Polskiego lektora. Samochodem moim będzie po prostu niekiedy użytkowany przez człowieka który nie zna Polskiego. Przy próbie zmiany w ustawieniach na język angielski - nadal zostaje Polski. Inne języki takie jak niemiecki czy hiszpański działają świetnie. Bardzo proszę o pomoc co zrobić by w końcu mieć angielskiego lektora. Z góry dzięki
Mapa Polski DX bez Polskiego lektora
- wariat12233
- Ma gadane
witam
mam nawigacje mcd jakiej mapy szukac aby dzialala na tym spzecie?
dzieki
dzieki
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Musisz wiedzieć jaką masz wersję tej navi. Bo jeśli nie masz DX to o mapie Polski możesz zapomnieć.
- Grzegorz_r
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Mapa Polski DX bez Polskiego lektora
Kolego możesz sie podzielić informacjami jak pozbyć sie tego "polskiego lektora"?
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6099193]Moje aukcje Allegro![/url]
Re: Mapa Polski DX bez Polskiego lektora
jak na panelu navi masz napis RADIO NAVIGATION SYSTEM MCD to będą śmigały ci płyty w formacie DXharvard pisze:witam
dzieki
B5 3B 1.9TDI 115KM + chip & B4 2.8 VR6 174KM - oba na wypasie ;)