brak podswietlenia zegarow i zapalniczki [mk2]
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
brak podswietlenia zegarow i zapalniczki [mk2]
witam jak w temacie tylko ostatnio podlaczalem centralny zamek i moze odczepilem kabelek od tego moje mytanie jakie kolory ma ten kabelek od podswietlenia i gdzie ewentualnie wpiac na miejsce
za bespiecznikami lata mi luzno kabelek koloru siwo-niebieskiego a on od czego moze byc
[ Dodano: Nie Kwi 30, 2006 22:03 ]
a czy kyos moze mi przeslac schemat skrztnki bespiecznikow i przekaznikow - kudemac@op.pl . dzieki[/quote]
[ Dodano: Nie Kwi 30, 2006 22:03 ]
a czy kyos moze mi przeslac schemat skrztnki bespiecznikow i przekaznikow - kudemac@op.pl . dzieki[/quote]
- conrad81
- Mały gagatek
- Kontakt:
[/quote]kudemac pisze: [ Dodano: Nie Kwi 30, 2006 22:03 ]
a czy kyos moze mi przeslac schemat skrztnki bespiecznikow i przekaznikow - kudemac@op.pl . dzieki
a takiej rozpiski do czego jaki przekaznik i gdzie on na tablicy to i ja szukam jakby ktos mogl wklepac i moj adres conrad@op.pl
Są dwa rodzaje nadsterowności: klasyczna i zaaajebiesta:)
- 100plak
- Mały gagatek
- Kontakt:
jak to nie będzie nic z bezpiecznikami to sprawdż przełącznik świateł. tam jest taki regulator natężnia i on też często siada. ja tak miałem i na forum już było dużo razy. Możesz sprawdzić przełącznik a jak nie chcesz kupwać nowego to po prostu obejdż ten regulator ( na właczniku zmostkuj styk 58 z 58b). ja tak zrobiłem i świeci.
[img]http://img46.imageshack.us/img46/3031/bmdlaforui3wl8.jpg[/img]