http://allegro.pl/item1198351213_filc_t ... wanie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
no i mi powychodziły takie smugi. Używałem wiertarki no i efekt był kiepski
 U mnie się nie sprawdziły te krążki. Na moich felgach było widać że w jednym miejscu jest bardziej dopolerowana felga niż w innym miejscu. Więc się wkurzyłem no i starą( zużytą już) tarczą polerską przy użyciu polerki mechanicznej spolerowałem felgi
 U mnie się nie sprawdziły te krążki. Na moich felgach było widać że w jednym miejscu jest bardziej dopolerowana felga niż w innym miejscu. Więc się wkurzyłem no i starą( zużytą już) tarczą polerską przy użyciu polerki mechanicznej spolerowałem felgi  Efekt o wiele lepszy.
 Efekt o wiele lepszy.Ja używałem autosola. Zakupiłem 2 tubki a na polerkę mi poszło 1/2 - 3/4 całej tubki. A moje felgi to S-line 17 cali
 Uważam że Tobie spokojnie wystarczy jedna tubka. BTW jak kupisz dwie to tez dobrze bo będziesz miał w zapasie bo przecież felgi się z czasem utlenią i pobrudzą.
 Uważam że Tobie spokojnie wystarczy jedna tubka. BTW jak kupisz dwie to tez dobrze bo będziesz miał w zapasie bo przecież felgi się z czasem utlenią i pobrudzą.P.S. ten krążek filcowy kupiłem w castoramie. Widziałem też inne tarcze i krążki do polerowania. Może nie warto tracić czas na allegro.