[Gollf MK2] Golf GTD od 1 6 D
Moderator: G0 Karcio
Golf GTD od 1 6 D
Za mały mam budżet aby prosiaki były
Dziś założyłem lampy GTI US na Golfa, chciałem też przymierzyć US zderzak na przodzie ale trzeba uciąć haki z amerykańca. Tylny zderzak US też założony ale są problemy ze śrubami by wszystkie ładnie wkręcić. Fotek nie ma bo Golf nie może wyjeżdżać z garażu
Dziś założyłem lampy GTI US na Golfa, chciałem też przymierzyć US zderzak na przodzie ale trzeba uciąć haki z amerykańca. Tylny zderzak US też założony ale są problemy ze śrubami by wszystkie ładnie wkręcić. Fotek nie ma bo Golf nie może wyjeżdżać z garażu
- abrams
- VR6 Driver
- Kontakt:
Golf GTD od 1 6 D
za nisko siedzi ?? że nie może wyjechać
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Golf GTD od 1 6 D
Wężyki nie są jeszcze schowane by móc jeździć.
Przedni zderzak załapany na 2 śruby, jeden kierunek wsadzony, jeden hak USowy ucięty, trzeba poszycie nagrzać i czymś ścisnąć bo w miejscu uderzenia poszycie nie ma prawidłowego kształtu. Można w sumie rzeźbić mocowanie rejestracji.
Tylne USy ładnie leżą i wyglądają ale fotki dopiero jak wyjadę z garażu.
EDIT:
EDIT 2:
Fotki mocowania lampy do Westa "po bożemu"
Będzie trzeba podciąć by lampa przeszła przez tylną ramkę i potem wspawać jeszcze jedną blachę(której nie ma na zdjęciach) we wzmocnienie przednie
Przedni zderzak załapany na 2 śruby, jeden kierunek wsadzony, jeden hak USowy ucięty, trzeba poszycie nagrzać i czymś ścisnąć bo w miejscu uderzenia poszycie nie ma prawidłowego kształtu. Można w sumie rzeźbić mocowanie rejestracji.
Tylne USy ładnie leżą i wyglądają ale fotki dopiero jak wyjadę z garażu.
EDIT:
EDIT 2:
Fotki mocowania lampy do Westa "po bożemu"
Będzie trzeba podciąć by lampa przeszła przez tylną ramkę i potem wspawać jeszcze jedną blachę(której nie ma na zdjęciach) we wzmocnienie przednie
Golf GTD od 1 6 D
No i cóż można powiedzieć....
na 13" jest palec pomiędzy dokładką a ziemią. Gdy podniosę tył hokej jest gnieciony. Węże już schowane w podszybiu i pod wykładziną.
na 13" jest palec pomiędzy dokładką a ziemią. Gdy podniosę tył hokej jest gnieciony. Węże już schowane w podszybiu i pod wykładziną.
Golf GTD od 1 6 D
Jak widać na zdjęciach jest wysoko, około 2,5 cm do ławy. Zacząłem ramki lamp dopasowywać pod lampy.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Golf GTD od 1 6 D
Taaaa, zmotywował się " Łukasz robimy pompę w Jettcie czy Air w Golfie" i podziałało Łukasz znajdź zagubiony zaworek i coś wykminimy żeby to chodziło bez kolejnych inwestycjiszczep pisze:no widzę że się w końcu jakoś zmotywowałeś Łukasz i pssst pssst chodzi
https://www.facebook.com/GolfPirelli/
Golf GTD od 1 6 D
Pelen respekt, bylew widzialem, conieco przykrecalem...
Teraz poskladaj calosc odkurz i na myjnie i flater po miescie hehe pozniej na podnosnik go damy i sie garnie spod auta oczysci i zakonserwuje
Teraz poskladaj calosc odkurz i na myjnie i flater po miescie hehe pozniej na podnosnik go damy i sie garnie spod auta oczysci i zakonserwuje
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
Golf GTD od 1 6 D
Dziś tylko wiązka aira wyjęta została od sterowania cewkami, by przygotować się pod dwie osie sterowane. Zaczęło się lutowanie nowej
- Bavwtek
- Forum Master
- Kontakt:
Golf GTD od 1 6 D
Łukasz jak się wkur to tam przyjadę do ciebie i sam nim wyjadę a ta ruda ma zniknąć
Golf GTD od 1 6 D
Obudowa stacyjki raczej dopasowana, jeśli będzie to bardzo widoczne to sie jakoś wspawa daszek większy z pierwszej fotki.
Od frontu jest ładnie, gorzej od strony deski
Od frontu jest ładnie, gorzej od strony deski
Golf GTD od 1 6 D
Wiązka do sterowania air polutowana, zostało w sumie jej oklejenie by się nie plątała no i jej założenie. Testowałem ją na szybko i działa. Być może usunę zaworek z butli.
Golf GTD od 1 6 D
Wczoraj:
Dziś skręciłem z rana deskę rozdzielczą i może po południu wyjedzie się z garażu by umyć Golfa i by pokazać tylne lampy US GTI.
Parę zdjęć wnętrza zapuszczonego Golfa:
Dziś:
Muszę przednie kierunki przyciemnić bo ori ciemnych to się nie kupi, obrysy ciemne da radę jeszcze kupić jakoś.
Ogólnie rzeźba u mnie największa będzie z frontem bo robię na mocowaniu z Mazdy no i do tego mam powypadkową belkę zderzaka i nie leży za ładnie.
A teraz para zdjęć z dzisiaj, spasowałem mniej więcej grill, no i zamocowałem lampę na ramce z Mazdy
Było już za ciemno by ładnie sfotografować grill i założone poszycie zderzaka.
No bawiłem się airem na ciśnieniu w butli 6,5 bara. Sam bo wszyscy mieli inne ważniejsze sprawy i nie ma przez to fotek
Dziś skręciłem z rana deskę rozdzielczą i może po południu wyjedzie się z garażu by umyć Golfa i by pokazać tylne lampy US GTI.
Parę zdjęć wnętrza zapuszczonego Golfa:
Dziś:
Muszę przednie kierunki przyciemnić bo ori ciemnych to się nie kupi, obrysy ciemne da radę jeszcze kupić jakoś.
Ogólnie rzeźba u mnie największa będzie z frontem bo robię na mocowaniu z Mazdy no i do tego mam powypadkową belkę zderzaka i nie leży za ładnie.
A teraz para zdjęć z dzisiaj, spasowałem mniej więcej grill, no i zamocowałem lampę na ramce z Mazdy
Było już za ciemno by ładnie sfotografować grill i założone poszycie zderzaka.
No bawiłem się airem na ciśnieniu w butli 6,5 bara. Sam bo wszyscy mieli inne ważniejsze sprawy i nie ma przez to fotek