Powodzenia w modach

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
oczywiście że nie żagielv122 pisze:a cusz to takiegoczemu ma to służyć? chyba nie żagiel
dziękiTomek77-89 pisze:Bardzo fajny kolor
chyba powinno ale może moc się zmieni :green_fuck:Tomek77-89 pisze:Na klapie powinno być samo I czerwone
dobra radaTomek77-89 pisze:Przydało by się dodać listwy w chromie
nie no bez przesady nie jestem zawodowym kierowcą a zresztą to nie jest TIRlukas.g60 pisze:ogolnie nie przepadam za sibi w aucie,ale dobrze zes nie zamontowal gdzies koło szyberdachu,albo centalnie w nawiewach
To, że głośniki są przymocowane do drzwi, a nie do plastikowego boczku. Zawsze boczek łatwiej wchodzi w drgania. Konkretnie się na tym nie znam, ale u siebie też mam założone.lukas.g60 pisze:a co daja te dystanse??bo mdefu u mnie od chuia i moze tez bym se zrobilwieksze glosniki wejda czy jak?pozdr
lukas.g60 pisze:a co daja te dystanse??bo mdefu u mnie od chuia i moze tez bym se zrobilwieksze glosniki wejda czy jak?pozdr
dokładnie a na dodatek można większe głośniki założyć i łatwiej jest je zamontowaćDrops pisze:To, że głośniki są przymocowane do drzwi, a nie do plastikowego boczku. Zawsze boczek łatwiej wchodzi w drgania.
będzie ale raczej już nie w tym sezonieM@rtin pisze:Załóż ciekawe kółko i gwint
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości