Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
led-y? Shaun - nie chwaliłeś się
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
My real black bandit golf 4 tdi gti powered by shaun^
ShauN, dzieje się coś bo taka cisza
Przemek w ogóle to Ty chyba gdzieś w akcji zaginąłeś? słyszałem, że przesiadujesz na forum HONDY i zaniedbujesz trochę VW
Przemek w ogóle to Ty chyba gdzieś w akcji zaginąłeś? słyszałem, że przesiadujesz na forum HONDY i zaniedbujesz trochę VW
- Respekt!
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Co tam ShauN'ie , coś Cię nie mogę ostatnio spotkać w DTR. Właź do mnie i sprawdź moją nową czwóreczkę
..:: GOLF V BLACK PEARL ::.. - viewtopic.php?f=90&t=475628" onclick="window.open(this.href);return false;
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Ekhm, no troszkę lekka cisza nastała bo po prostu żadnych zmian nie było... Szkoda że nie mogłem zawitać na zakończeniu sezonu w Żmigrodzie ale miałem ważny mecz i musiałem na nim być... W międzyczasie z golfiną nic ciekawego się nie działo, no może poza wymianą lewego łożyska mcpersona bo się zatarło a tak to autko służy bezawaryjnie...
Wystartowałem oczywiście w konkursie zdjęć do kalendarza ale i tym razem nie udało się dostać do grona 112 użytkowników.
Oto zdj które wysłałem...
Oczywiście uważam że moje zdj było lepsze przynajmniej od jednego które tam widziałem ale mniejsza z tym. Może za rok się uda
Jeżeli chodzi o nadchodzący sezon to ogólnie myślałem że jestem już u schyłku modyfikacji mojego auta ale po dłuższej refleksji i obejrzeniu obszernej relacji z VAG EVENT 2010 doszedłem do wniosku że... to dopiero początek ^^. Mam masę pomysłów do zrealizowania które myślę przy odrobinie szczęścia uda mi się urealnić... Nadeszła zima a wraz z nią czas kompletowania rarytasów.
Jeżeli chodzi o moje plany na sezon 2011 - są to m.in.:
wymiana przednich lamp na ori xenon + przemalowanie środków na czarno, gwintowane zawieszenie dobrze skręcone, wymiana felg: repliki BBS LM 8Jx18" bądź BBS RS 7,5J+8,5Jx17" + rotory pomalowane na jakiś oczojebny kolor lub złoty, bordowy znaczek GTI w przedni grill ( taki jak na tylnej klapie ), Nowa tapicera w środku + boczki + podsufitka, obita w materiał tylna półka i wygłuszenie silnika + motywy z naklejek, zestaw Car Audio, full polerka lakieru na wiosnę, program silnika poprzedzony wycięciem katalizatora, zaślepieniem EGR'a, przeczyszczeniem kolektora ssącego... i wiele wiele innych Teraz tylko uzbroić się w cierpliwość i konsekwentnie realizować plany.... Pozdro
Wystartowałem oczywiście w konkursie zdjęć do kalendarza ale i tym razem nie udało się dostać do grona 112 użytkowników.
Oto zdj które wysłałem...
Oczywiście uważam że moje zdj było lepsze przynajmniej od jednego które tam widziałem ale mniejsza z tym. Może za rok się uda
Jeżeli chodzi o nadchodzący sezon to ogólnie myślałem że jestem już u schyłku modyfikacji mojego auta ale po dłuższej refleksji i obejrzeniu obszernej relacji z VAG EVENT 2010 doszedłem do wniosku że... to dopiero początek ^^. Mam masę pomysłów do zrealizowania które myślę przy odrobinie szczęścia uda mi się urealnić... Nadeszła zima a wraz z nią czas kompletowania rarytasów.
Jeżeli chodzi o moje plany na sezon 2011 - są to m.in.:
wymiana przednich lamp na ori xenon + przemalowanie środków na czarno, gwintowane zawieszenie dobrze skręcone, wymiana felg: repliki BBS LM 8Jx18" bądź BBS RS 7,5J+8,5Jx17" + rotory pomalowane na jakiś oczojebny kolor lub złoty, bordowy znaczek GTI w przedni grill ( taki jak na tylnej klapie ), Nowa tapicera w środku + boczki + podsufitka, obita w materiał tylna półka i wygłuszenie silnika + motywy z naklejek, zestaw Car Audio, full polerka lakieru na wiosnę, program silnika poprzedzony wycięciem katalizatora, zaślepieniem EGR'a, przeczyszczeniem kolektora ssącego... i wiele wiele innych Teraz tylko uzbroić się w cierpliwość i konsekwentnie realizować plany.... Pozdro
Re: My real black bandit golf 4 tdi gti powered by shaun^
Plany bardzo ciekawe, oby się zrealizowały.
ShauN autko się dobrze prezęci, palny na senon 2011 też dobre. Życzę powodzenia w realizacji
- mlody87
- Gadatliwa bestia
- Auto: MK3 USA Turbo i MK4 GTD
- Silnik: auq+
- Kontakt:
ShauN, plany jak najbardziej dobre, a co mnie sie podoba w pierwszej kolejnosci to ori Xenon w wersji black
Niewiem czy sie orientowałes w tej kwestii, tzn chodzi mi o to ze myslisz o programie do swojego auta i tu pytanie tak jak piszesz "wywalic kata" i "zaslepic egr" masz na ten temat jakies info, czy to sporo pomaga w PD przy okazji zmiany programu??
Niewiem czy sie orientowałes w tej kwestii, tzn chodzi mi o to ze myslisz o programie do swojego auta i tu pytanie tak jak piszesz "wywalic kata" i "zaslepic egr" masz na ten temat jakies info, czy to sporo pomaga w PD przy okazji zmiany programu??
VW forever..
- Respekt!
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ShauN, chcesz czy nie chcesz w sobote wieczorem się zjeżdzamy w DTR bo musimy się zgadać z zawiechą i planami . O której Ci pasuje się ustawić? i zapraszam do siebie bo nowe fotki się pojawiły .
..:: GOLF V BLACK PEARL ::.. - viewtopic.php?f=90&t=475628" onclick="window.open(this.href);return false;
masz najpiękniejsze felgi na świecie, zazdrość i łezka w oku. : D
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
mlody87, na pewno wywalenie kata udrażnia drogi oddechowe Golfa, tzn pozwalamy aby spaliny szybciej były odprowadzanie z układu wydechowego co z pewnością wpływa na dynamikę auta. Tak samo jak zaślepienie EGr'a który odpowiada za recyrkulację spalin. Do tego przeczyszczenie kolektora ssącego który z pewnością nigdy nie był czyszczony i jest zabity brudem po same brzegi. Te wszystkie czynności z pewnością pozytywnie wpływają na ogólną pracę silnika i układu wydechowego co w połączeniu z programem może dać całkiem przyjemny wynik
Respekt!, co do soboty to wiem od peltona że jakiś mini spocik szykuje się we Wro. Muszę jechać bo dawno się z nim nie widziałem, jak chcesz to możesz zabrać się ze mną
mef13337, jak coś felgi są na sprzedaż ;]
Respekt!, co do soboty to wiem od peltona że jakiś mini spocik szykuje się we Wro. Muszę jechać bo dawno się z nim nie widziałem, jak chcesz to możesz zabrać się ze mną
mef13337, jak coś felgi są na sprzedaż ;]
minimalnie może poprawić dółShauN pisze:z pewnością wpływa na dynamikę auta
na dynamikę nie wpłynie raczej, po zaślepieniu wcześniej wyczyszczony ssak po prostu nie będzie się zap******* sadzą i będzie bardziej drożny, również odczujesz poprawę dołuShauN pisze:Tak samo jak zaślepienie EGr'a który odpowiada za recyrkulację spalin
czekam na tel od Ciebie, reszta sie wykruszyła ale chcę sie z Tobą spiknąć i pogadaćShauN pisze:Respekt!, co do soboty to wiem od peltona że jakiś mini spocik szykuje się we Wro. Muszę jechać bo dawno się z nim nie widziałem, jak chcesz to możesz zabrać się ze mną
z tego co pamiętam to SATA był zainteresowanyShauN pisze:jak coś felgi są na sprzedaż ;]