CB - pogaduchy ogólne
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
CB Radio
Jeśli Sirio AS100 odpowiada to ją weź, co do radia, to można zakupić coś tańszego, używanego, nowe Alany niekoniecznie są dobre, z tymi nowymi Presidentami nie miałem do czynienia. Ile w ogóle pieniędzy na samo radio chcesz wydać?
CB Radio
Moja sytuacja wygląda w ten sposób że idę do hipermarketu lub norauto i mówię co chce resztę sponsoruje brat a tam tylko co napisałem reszta to jakiś chłam
Kiedyś pojadę tak szybko, że przeniosę się w czasie
CB Radio
łącznie komplecik ma kosztować nie więcej niż 600 zł. i w tym się zmieszcze tylko boli że wtych pieniądzach na allegro byłby zajefajny sprzęt. Dostać za darmo i marudzić
Kiedyś pojadę tak szybko, że przeniosę się w czasie
CB Radio
witam, mam zamiar kupić cb, takie głównie antymisiki, budżet nie pozwala mi na szaleństwo a kolejne mandaty tylko to pogarszają, rozważałem tak uniden 510xl oraz 520 xl; alan 109?? Antenę posiadam
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
CB Radio
Polecam Alan 18, Alan 28, President Valery i będziesz bardziej zadowolony niż te które wymieniłeś. Mam w ciężarówce Unidena 520xl i szczerze Ci powiem że wcale szału nie robi w porównaniu z takim o wiele starszym Alanem 18. Alan 109 też może być jako podstawa, ale potrafi szumieć dosyć ostro. Zależnie z jaką anteną to sprzęgniesz.
CB Radio
alan 28 nawet ładnie się prezentuje jak na starsze radio. No to jeśli tak mówisz to co powiesz na PRESIDENT HERBERT, albo PRESIDENT Wilson, albo JFK mk1?? Na razie na hc 100 potem na pewno będzie SIRIO ML145
CB Radio
Panowie, tak z innej beczki, kiedyś widziałem radio samochodowe FM (nie pamiętam czy odtwarzało też kasety), miało ono wbudowane CB.
Czy ktoś pamięta/zna może firme/model takiego urządzenia?
Czy ktoś pamięta/zna może firme/model takiego urządzenia?
Re: CB Radio
po długich poszukiwaniach dotarłem do alan'a 318:
http://www.cbradio.pl/modules.php?name= ... nt&sid=163
jednak wydaje mi się że było jeszcze jakieś inne podobne radio
http://www.cbradio.pl/modules.php?name= ... nt&sid=163
jednak wydaje mi się że było jeszcze jakieś inne podobne radio
-
- Użytkownik
- Kontakt:
CB Radio
Panowie prosze o opinie o radyjku TTi 550 ASC ... moze ktos z was masz jakies uzywane radyjko do zaoferowania lub poleci mi cos nowego fajnego w dobrej cenie radio bedzie uzywane na trasie + miasto sporadycznie
"Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"