opinie o produktach MTS-technik
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
MTS technik, warte:)?
jakie wklady w sprezynach? na sporezynach nie ma zadnych wkladów...chyba ze chodzi ci o odboje na amorku... a masz nisko bardzo skrecony gwint czy wysoko?
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Re: MTS technik, warte:)?
SiemanK.0.
Mam pytanko do znawców tematu - Mam golfa mk3 na seryjnym zawieszeniu, alumy jakies tam 14" i dostałem możliwość założenia 15" 6j na oponkach 185/55... wszystko było by ładnie piknie gdyby nie to, ze po przymiarce jednego koła auto wyglada jak jakis offrodad -_-
Druga sprawa jest taka iż nie chcę zakładać odrazu gwintu... myślicie że pomoże mi zestawik Sprężyn obniżająych MTS-Technik 20 / 15mm i bez problemu wrzuce je i troche prześwit zmniejszy się ? Wrzuce fote a Wy napiszcie czy to cos da... naprawde mam ciężką droge dojazdu do pracy dlatego w gwint nie chce sie pchac, ale tez nie chce wygladac jak zawodnik off-road jakis
Na wszelkie do_pytania odpisze wieczorkiem gdyż teraz wybywam na
PzdR0 & thx za odpowiedzi
@PS: nie, auto nie jest podniesione na lewarku
Mam pytanko do znawców tematu - Mam golfa mk3 na seryjnym zawieszeniu, alumy jakies tam 14" i dostałem możliwość założenia 15" 6j na oponkach 185/55... wszystko było by ładnie piknie gdyby nie to, ze po przymiarce jednego koła auto wyglada jak jakis offrodad -_-
Druga sprawa jest taka iż nie chcę zakładać odrazu gwintu... myślicie że pomoże mi zestawik Sprężyn obniżająych MTS-Technik 20 / 15mm i bez problemu wrzuce je i troche prześwit zmniejszy się ? Wrzuce fote a Wy napiszcie czy to cos da... naprawde mam ciężką droge dojazdu do pracy dlatego w gwint nie chce sie pchac, ale tez nie chce wygladac jak zawodnik off-road jakis
Na wszelkie do_pytania odpisze wieczorkiem gdyż teraz wybywam na
PzdR0 & thx za odpowiedzi
@PS: nie, auto nie jest podniesione na lewarku
Call me Yankes
- Velthar
- Użytkownik
- Kontakt:
On jest zdjęty z podnośnika?? wystarczy, że stoisz na nierównym terenie i wizualnie będzie wyglądał jak terenówka. Zrób fotkę na równej powierzchni. -20/-15mm może nie dać efektu. Spróbuj -40/-35mm
Ya'nek, tak -40/-35 będzie najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie.
Ja dzisiaj założyłem tylne zawieszenie MTS -60 i w ciągu tygodnia założę przód. Z tyłu na amorach ustawiłem pierścień na 3 rowku od góry, a jest ich 7.
Może ktoś z Was wie czy przód będzie na równo lub niżej? Jak Wy macie ustawione z tyłu na glebie -60?
Chciał bym wszystko złożyć i nie rozbierać tego ponownie, żeby przestawić pierścień regulacyjny.
Odboje skracaliście? Ja wszystko pomierzyłem i stwierdziłem, że nie trzeba.
Ja dzisiaj założyłem tylne zawieszenie MTS -60 i w ciągu tygodnia założę przód. Z tyłu na amorach ustawiłem pierścień na 3 rowku od góry, a jest ich 7.
Może ktoś z Was wie czy przód będzie na równo lub niżej? Jak Wy macie ustawione z tyłu na glebie -60?
Chciał bym wszystko złożyć i nie rozbierać tego ponownie, żeby przestawić pierścień regulacyjny.
Odboje skracaliście? Ja wszystko pomierzyłem i stwierdziłem, że nie trzeba.
-40/-35 ?
to takie springi mozna jeszcze załozyc na seryjne amorki ? jesli tak to srpóbuję, dzieki
to takie springi mozna jeszcze załozyc na seryjne amorki ? jesli tak to srpóbuję, dzieki
Call me Yankes
tak jestYa'nek pisze:to takie springi mozna jeszcze załozyc na seryjne amorki
-
- Mały gagatek
Witam koledzy czy gwint mts robi z tylu negatyw jak inne zawiszenia ?? bo mam felgi 16 i chce go sporo obnizyc ??
a w jakim aucie?
i nie ma ze 1 zawiszenie robi negatyw a inne nie to nie ma nic wspolnego....
i nie ma ze 1 zawiszenie robi negatyw a inne nie to nie ma nic wspolnego....
-
- Mały gagatek
no np. tak jak ja mam to mk3 i co robi negatyw bo jedni maja duzy inni mniejszy i czytajac posty widzialem ze mowili o zawieszeniu ze im bardziej w dol to tym wiekszy nagatyw i np. bylo to mk2=3
w mk2 i mk3 z tylu masz belke wiec nic nie regulujesz kat jest caly czas taki sam zaden negatyw sie nie robi... negatyw sie robi jak se podlozysz podkladki pod czopy...
z przodu ustawia sie kat ... i to trzeba poprostu dobrze ustawic na geometrii i tyle a tyl to zakladasz i koniec...
z przodu ustawia sie kat ... i to trzeba poprostu dobrze ustawic na geometrii i tyle a tyl to zakladasz i koniec...
Ja mam takie pytanko. Mam kompletny kit MTS -60/-60 i z przodu zauważyłem, że ten drobny zwój po montażu wygląda tak jak na foto poniżej. To normalne, że tak leży na sobie? Bo mi się wydaje, że odstępy powinny jakieś być na tym drobnym zwoju.
Odboje skracać z przodu i z tyłu? Na razie założyłem całe.
Odboje skracać z przodu i z tyłu? Na razie założyłem całe.
NORMALNE...
-
- Ma gadane
- Kontakt:
MAPET, powiedz mi czy mts może sam się podnieść?Miałem koła tylne ustawione równo a teraz patrze że jedno jest wyżej...Dzięki z góry..
Serce mi Tyka w rytm VolksWagena silnika.
SPRZEDAM
POD. POWIETRZNĄ CZTERORAMIENNĄ 70ZŁ..
SPRZEDAM
POD. POWIETRZNĄ CZTERORAMIENNĄ 70ZŁ..