[GOLF MK1] GLD
Moderator: G0 Karcio
romek tak sie przygladalem zdjeciom twojej jedyny i powiem ci ze 1 szczegol stasznie draznil mi oczy mianowicie te dlugie nakladki na nadkola wg mnie ni ciut tam nie pasauja jak chcesz dam ci krotkie na tyl takie jak u mnie akurat mam komplet w czesciach ktore leza
30.06.2010 najczarniejszy dzien w moim zyciu
Na Zawsze w Mej Pamięci [*] Kocham Cie Mamo az do ostatnich moich dni
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Golf żyje, jeździ i ma się dobrze. w czwartek byłem na geometrii, w nocy składałem uszczelki drzwiowe i wkładałem nowe kliny do szyb, dzisiaj a właściwie wczoraj byłem nim na meczu opolska-śląska. Idzie jak burza, przelotowa 110-120 km/h przez krótką skrzynię. Trzeba będzie się tym zająć
Takie tam nastrojowe foto:
Takie tam nastrojowe foto:
Golf GLD
raczej u mnie ff-ka lezy ino poskladac
Golf GLD
12 sekund to jak na zwyklaka wolno ssaka to i tak niezly wynik zwlaszcza ze masz nie taki dolot jak ma byc
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Golf GLD
Mały up:
Golf służy mi jako dojazd na studia, codziennie min. 150km, jest wesoło Spalanie: powtarzalne 4-4,5L/100km.
Dolot zmieniony na ten z 1,6D, światła na przekaźniki (w końcu widzę gdzie jadę w nocy , miałem prawie 9V na mijania).
Parę fotek:
Golf służy mi jako dojazd na studia, codziennie min. 150km, jest wesoło Spalanie: powtarzalne 4-4,5L/100km.
Dolot zmieniony na ten z 1,6D, światła na przekaźniki (w końcu widzę gdzie jadę w nocy , miałem prawie 9V na mijania).
Parę fotek:
- dan_25
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Golf GLD
golfik sie super prezentuje odwaliłeś kolego kawał dobrej roboty jakieś plany na przyszłość czy tylko lać , jeździć i sie cieszyć ??????
pozdro
pozdro
MK III >> mój zielony dupoVWóz
viewtopic.php?f=88&t=199091" onclick="window.open(this.href);return false;
MK I >> moja nowa zabawka
viewtopic.php?p=3387489#3387489" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=199091" onclick="window.open(this.href);return false;
MK I >> moja nowa zabawka
viewtopic.php?p=3387489#3387489" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Golf GLD
Co do planów to najchętniej TD+, 4T i stabilizatory (większość części już mam) - to tak na zimę, bo Golfem nie będę jeździć, tylko ewentualnie coś modzić i kryć go w garażu przed zimą. A tak to frajda z jazdy jak dla mnie nieziemska.
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Golf GLD
Kurde, ten Twoj woz zawsze taki czysty, nie to co moj U mnie w srodku wiecej marasu niz u Ciebie pod maska
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.