szarpie silnik
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: szarpie silnik
Sorki ze troche od tematu odbiegne. Jak nie miedziane to jakie stalowe? bo nie wiem, a o miedziane w clio widzialem i moze blednie skojarzylem. sorykarol8114 pisze:W AAZ nie ma miedzianych, ale koniecznie nowe odpowiednie dla tego silnika.
-
- Nowicjusz
szarpie silnik
ciekawych rzeczy widzę że się dowiaduje.. dzięki bardzo.. niedługo wizyta u pompiarza..
a co do świec są wszystkie nowe boscha, także to nie świece.
a co do świec są wszystkie nowe boscha, także to nie świece.
-
- Nowicjusz
szarpie silnik
i już wiadomo wszystko, jedna końcówka lała i taki był efekt tego, auto już przetestowane nie odpalane 3 dni, podpiąłem nowy akumulatorek i nawet się nie zająknął także problem rozwiązany.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
szarpie silnik
A sprawdzałes reszte u mnie lal , jeden wymieniłem , po roku cos zgllosno klepal palil o 1 litr za duzo okazalo sie ze jeden juz byl zatarty napisz do uzytkownika fabian w dziale oferty s. ma ori boscha komplet za 200 zl nie poznasz auta
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
szarpie silnik
tzn auto oddałem do pompiarza i wszystkie przejrzał i powiedział że nie ma sensu wymieniania pozostałych bo są w bardzo dobry stanie.
- IRAS AAZ
- Użytkownik
- Kontakt:
szarpie silnik
Witam mam znowu pytanko Autko mi znowu szarpie przy 1200-1800obr i najbardziej na 2 biegu. Miałem tak juz niedawno i wtedy kazaliscie podpiac ten zaworek z przodu pompy do tego na głowicy i wszystko było ok a teraz znowu to samo Sprawdzałem to pobór pradu jest ale nie tika w nim czy elektrozawór padł? Rano i zawsze odpala na raz i chodzi równo bardzo cicho i ładnie tylko szarpie w zakresie obr jak podałem
Aktualnie skoda ale golfik w pamięci
- gluchy1984
- Mały gagatek
szarpie silnik
Taki pomysł może sie przyda: kółko na wale to od rozrządu i jego magiczny klin, "mikromilimietrowy" luz i może to jest przyczyną.
Zróbmy burze mózgów na ten temat.
Zróbmy burze mózgów na ten temat.