[MK III] Kody błędów...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK III] Kody błędów...
Witam,
przeczytałem już całą masę postów o odczytywaniu kodów błędów w Golfie ale nigdzie nie miałem jasnego opisu gdzie jest gniazdo podłączeniowe!? Pod maską nie mam raczej żadnego gniazda, coś mi się o oczy obiło gniazdo koło lewarka, ale gdzie?! mam jakieś wyjścia pod zaślepkami koło włącznika ogrzewania szyby tylnej, ale nie wiem czy to to...
Mój golf to 1.6 z 93'..
przeczytałem już całą masę postów o odczytywaniu kodów błędów w Golfie ale nigdzie nie miałem jasnego opisu gdzie jest gniazdo podłączeniowe!? Pod maską nie mam raczej żadnego gniazda, coś mi się o oczy obiło gniazdo koło lewarka, ale gdzie?! mam jakieś wyjścia pod zaślepkami koło włącznika ogrzewania szyby tylnej, ale nie wiem czy to to...
Mój golf to 1.6 z 93'..
masz gnizado pod zaślepką obok wyłacznika ogrzewania tylniej szyby - jeżeli auto jest do 07.93heeroo pisze:Mój golf to 1.6 z 93'..
jeżeli po 08.93 to jest pod zaślepka po lewej stronie zapalniczki
Ostatnio zmieniony ndz kwie 30, 2006 23:28 przez Adamtd, łącznie zmieniany 1 raz.
prawdopodobnie masz wejscie obd1 i to sa takie dwa wejscia obok podgrzewania tylnej ( trzeba zdjac 2 zaslepki i sa dwie kostki tam)szyby. Ja mam tak samo ale jesli masz wejscie OBD2 w co watpie to bedziesz mial nad zapalniczka klapke i podnia bedzie jedno gniazdo. Sorki nie doczytalem 1 posta do konca
Przyznawanie punkcików za pomoc oznacza szacunek