Michaś_1977 pisze:ale nie zależy mi na nich zbytnio,bo w niedługim czasie pójdą na przetop

Moderator: G0 Karcio
Michaś_1977 pisze:ale nie zależy mi na nich zbytnio,bo w niedługim czasie pójdą na przetop
Bo na razie nie mam zamiennika i czasy na tyle by bawić się z całymi.Viriss pisze:Skoro są kiepskie to dlaczego od razu ich nie wymieniłeś ?
Tak mi się wydawało,że bongo,chyba w Chorwacji sobie wypoczywabongo pisze:przyjechałem z urlopu
Jeszcze nie,ale najgorsze mam za sobąbongo pisze:klekot gotowy
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
Akurat o to się nie martwiłem wcale. Tylko nie wiem dlaczego za pierwszym razem nie kupiłeś lepszych drzwi.Michaś_1977 pisze:Drzwi ścieniowane.Viriss, popatrz,że nie jest źle
Uwierz mi,czasem mam już dość i brakuje sił i nerwów...za to ja tobie nie zazdroszczę,wręcz współczuję.konrad141 pisze:Zazdroszcze Ci Michał tego ze wszystko sobie potrafisz zrobić sam
Te drzwi były już wcześniej przez kogoś robione i były źle zrobione...próbowałem to zreanimować,ale nadal korodują,a sprawa jest na tyle skomplikowana,że od środka i trzeba by było je ciąć.Viriss pisze:Tylko nie wiem dlaczego za pierwszym razem nie kupiłeś lepszych drzwi.
WpadajViriss pisze:Jak już poskładam wszystko do kupy to wpadnę do Ciebie na "strojenie"
Mam już zaklepaną AFF i mam po nią dziś wieczorem jechać lub rano,ale gdyby była sfatygowana i nie kupiłbym jej,to się odezwę,bo na podstawie tej stronki http://www.dieselschrauber.de/GKB.html" onclick="window.open(this.href);return false; ,można stwierdzić,że auto zapitalałoby nieziemsko,tylko nie wiem jak ze startem by byłot0mal pisze:Michał mam tanią skrzynie 02A, oznaczenie CTN z paska, odezwij się powiem co i jak
To nie dużo.Będę miał na uwadze.Puki co czekam na sygnał od gościa z Rzeszowa,co z tą AFF.Jak się nie odezwie,to pomyślimyt0mal pisze:140zł
Zabieraki 100mm były problemem?t0mal pisze:Może zrobię małą zgadywankę, co jej dolega i dlaczego niska cena?
Dodam, że biegi wchodzą elegancko, uszczelniacze całe i łożyska też całe.
Właściciel niedawno zmieniał pod blokiem przegub wewnętrzny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 25 gości