87mm + wysokotonowki
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
87mm + wysokotonowki
Uploaded with ImageShack.us
1. w rogu dalbym gwizdki
2. a na podszybiu wiadomo 87"
Co o tym myslicie ?? czy to dobre rozwiazanie ?
Ostatnio zmieniony sob sie 07, 2010 03:07 przez riczek1991, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
87" + wysokotonowki
87 cali?
Pewnie pomylka
Lepiej oczywiscie tweeter w okolicy podszybia a woofer lub tez midbass do drzwi. Zalezy od budzetu i wymagan
Pewnie pomylka
Lepiej oczywiscie tweeter w okolicy podszybia a woofer lub tez midbass do drzwi. Zalezy od budzetu i wymagan
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
-
- Nowicjusz
Re: 87" + wysokotonowki
no pomylka ale fajnie by bylo jakbym mial taki glosnik
no zalezy ile takie cos kosztuje...
ja mam schowki w drzwiach wiec trzebabybylo ciagnac kable itp ... chyba ze to jest w miare nieduzy koszt to zawsze jestem chetny zeby cos pogrzebac
no ale czy ten 87mm + gwizdki w takim rozmieszczeniu jak podalem to az takie zle rozwiazanie ?
no zalezy ile takie cos kosztuje...
ja mam schowki w drzwiach wiec trzebabybylo ciagnac kable itp ... chyba ze to jest w miare nieduzy koszt to zawsze jestem chetny zeby cos pogrzebac
no ale czy ten 87mm + gwizdki w takim rozmieszczeniu jak podalem to az takie zle rozwiazanie ?
-
- Forum Master
- Kontakt:
87mm + wysokotonowki
Nie koniecznie dobre rozmieszczenie Dobre rozmieszczenie to gwizdki w słupek, a w drzwi założyć 165mm i wtedy już się pojawią jakieś ciekawsze dźwięki Tylko trzeba by zainwestować w panele (około 200 - 300 PLN). Jeżeli zamierzasz założyć 87mm, to nie kombinuj, bo i tak to nie będzie grało. Będzie lipa i tyle, więc albo w miarę porządnie albo po swojemu bez kombinowania i szpecenia wnętrza
-
- Nowicjusz
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
87mm + wysokotonowki
Musialbys po prostu posluchac chociazby nawet jakiegos tanszego zestawu tweeter + woofer (nie koniecznie na drogich panelach a chocby takich przykreconych do boczku, ktore mozna samemu zrobic) i porownac z tymi w podszybiu. Wtedy sam ocenisz co ladniej gra
Ostatnio zmieniony sob sie 07, 2010 19:04 przez Gashkas, łącznie zmieniany 1 raz.
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
-
- Nowicjusz
Re: 87mm + wysokotonowki
a powiedz mi czy cos takiego http://allegro.pl/item1140123919_piersc ... w_kpl.html" onclick="window.open(this.href);return false; to by oblecialo ?? bo nie chce sie pakowac w tak wielkie koszty przerobki bo nie wiadomo ile jeszcze MK2 pojezdze
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
87mm + wysokotonowki
To co podales to montowania glosnika do blachy drzwi sie bardziej nadaje. Ja mialem na mysli cos takiego: http://www.powe.com.pl/product_info.php ... ucts_id=99" onclick="window.open(this.href);return false;
U mnie w temacie chyba jest zdjecie samorobek tego typu. Rozwiazanie najgorsze nie jest ale montaz prosto do blachy a nie do tapicery jest duzo stabilniejszy.
U mnie w temacie chyba jest zdjecie samorobek tego typu. Rozwiazanie najgorsze nie jest ale montaz prosto do blachy a nie do tapicery jest duzo stabilniejszy.