mapetowóz (vento) -motyw pod maską
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
poszukuję zdjęć motywu z heinekenem jaki Mapet miał u siebie pod maską
-interesują mnie foty jedynie dobrej jakości i rozdzielczości powyżej 1200 (krótrzy bok)
rzecz, chyba jasna że im wiecej tym lepiej
dodam jeszcze, że interesują mnie jedynie zdjęcia waszego autorstwa a nie znalezione gdzieś na necie
-interesują mnie foty jedynie dobrej jakości i rozdzielczości powyżej 1200 (krótrzy bok)
rzecz, chyba jasna że im wiecej tym lepiej
dodam jeszcze, że interesują mnie jedynie zdjęcia waszego autorstwa a nie znalezione gdzieś na necie
- stevo
- Grupa Pomorze
- Kontakt:
Tu masz zdjęcie z tej VW Manii
http://img197.imageshack.us/img197/5697/1000102l.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img197.imageshack.us/img197/5697/1000102l.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
chodziło mi konkretnie o motyw w venciaku Mapeta a nie o beczkę heinekena pod maską
- stevo
- Grupa Pomorze
- Kontakt:
W takim bądź razie powinieneś po prostu napisać do Mapeta, żeby wysłał Ci parę zdjęć, skoro chodzi Ci o jego Vento...
z tym, że Mapet nie posiada fotek z tym motywem (pisałem już), więc licze na osoby które widziały ten motyw na żywo i zrobiły foto
nie mojego autorsta. ale chyba o taka fote Ci chodzilo mniej wiecej jest podglad czego szukasz
KoMaR245, tak dokładnie z tym że...
Vytautas pisze:jedynie dobrej jakości i rozdzielczości powyżej 1200 (krótrzy bok)
- Tosi_mk2_sopot
- Mały gagatek