Hamule pomocy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
w serwie jest popychacz pompy , jesli jest zabardzo wykrecony to bedzie ci caly czas trzymal pompe wcisnieta, wystarczy odkrecic pompe, wyciagnac ten popychacz, jest z taka okragłą zawl;eczka, jak mocniej pociagniesz to wyciagniesz. Skręć troche ten popychacz tak zeby nie wciskał tłoczka pompki.I bedzie po sprawie...
Próbowałem to wyciągnąć ale niechciało wyjść, niechce czegoś wyrwać Jak mocno to trzeba pociągnąć.
[ Dodano: Czw Maj 04, 2006 20:53 ]
Odkręciłem dzisiaj pompe i wyjołem popychacz. Jest tylko mały problem na popychaczu niema możliwości regulacji.
[ Dodano: Pią Maj 12, 2006 22:26 ]
OKAZUJE SIĘ ŻE TE WSZYSTKIE NIEDOMAGANIA POWODOWAŁA WADLIWA POMPA. Wymieniłem ją na gwarancji i teraz jest wszystko ok. Podziękowania dla wszystkich chcących pomóc. Wasze wskazówki dużo mi pomogły.
[ Dodano: Czw Maj 04, 2006 20:53 ]
Odkręciłem dzisiaj pompe i wyjołem popychacz. Jest tylko mały problem na popychaczu niema możliwości regulacji.
[ Dodano: Pią Maj 12, 2006 22:26 ]
OKAZUJE SIĘ ŻE TE WSZYSTKIE NIEDOMAGANIA POWODOWAŁA WADLIWA POMPA. Wymieniłem ją na gwarancji i teraz jest wszystko ok. Podziękowania dla wszystkich chcących pomóc. Wasze wskazówki dużo mi pomogły.