Jak narazie to zamówię na pewno u niego, chyba że mapet by dużo obniżył. Oczywiście najbardziej przypasowała by mi używka w cenie 400 zł i wtedy od razu na przyciemkę draniasteniu4 pisze:Luźno. Ale Karola jakby co moge polecać. Dobry kumpel jeszcze z czasów GSi... Tunerska kopalnia wiedzy
MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman
niestety listwa USA ciągnie za sobą cały zderzak, więc grubą kasę. Obrysy są wstawione na sztukę do zderzaka, który i tak ciągle jest w wersji przejściowej, ale już nie długo bo zacząłem polowanie na przedni zderzak w moim kolorze w dobrej monecie( to tak zeby nie malować obecnego, bo taniej jest kupic igłe za 200 zł) no i przednia listwa pójdzie do zespawania z drugą, tak że będę mógł bez obaw auto stawiać w słońcu i nie patrzeć się w drugą stronę ze wstydu jak ktoś patrzy na automlody87 pisze:odrazu zapytanie , obrysy wstawiłes w orginalne listwy czy kupowałes specjalnie z US-a ?
EDYCJA:
Powiedzmy, że nowości w aucie
Siateczka w końcu przykręcona( oczywiście za duże dziury bo po co sprawdzić po jednej jak można wszystkie wywiercić i sprawdzić czy pasuje śruba, ale trzyma się)
Za dużo jest zwykłego podwójnego kierunku na forum to swój pomodziłem tak że jest jedyny taki W końcu ten prawy dolny poprawiłem, że jest tak pomarańczowy jak reszta
i takie porównanie z seryjnym prawdopodobnie Basisem:
aaaa no i misiaki się przyczepiły do braku blachy. Narazie jest skrucha, jak dorobię się dokładki V6 to blacha out
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
truckman pisze:Za dużo jest zwykłego podwójnego kierunku na forum to swój pomodziłem tak że jest jedyny taki W końcu ten prawy dolny poprawiłem, że jest tak pomarańczowy jak reszta
ladnie, ladnie ale co w nim takiego niezwyczajnego? bo nie kumam unikatowy to mam ja, bo mam czarne migacze
MKIV Variant by truckman
Zanim był czarny mogłeś spojrzeć na niego z góry byłby srebrny. Mam barwione na pomarańczowo szkiełka/plastiki "kloszy'' więc nie zależnie od kąta patrzenia na lampy kierunki są pomarańczoweladnie, ladnie ale co w nim takiego niezwyczajnego? bo nie kumam unikatowy to mam ja, bo mam czarne migacze
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
A na tyl kiedy lexusy przyjda?
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
WTF?Arkadiush pisze:A na tyl kiedy lexusy przyjda?
acha teraz kumam, ja koloru pomaranczowego wlasnie chcialem uniknac pod kazdym katem, wiec nawet zarowki mam wlozone srebne(tylko kiedy swieca sa pomaranczowe) ale kazdy ma inny punkt widzeniatruckman pisze: kąta patrzenia na lampy kierunki są pomarańczowe
miazdzace zwyciestwo przez KOtruckman pisze:takie porównanie
gratki za fajnego Variata
MKIV Variant by truckman
Właśnie wyszarpałem w dobrej monecie, jak wsadzę to wstawię fotoA na tyl kiedy lexusy przyjda?
MKIV Variant by truckman
Wujek ostatnio kiedy byłem w BD dopiero załapałem, że wywaliłeś klubową naklejkę z tylnej klapy. Powiem Ci, że teraz wygląda lepiej zdecydowanie. Taki się zrobil pełniejszy masywniejszy, szerszy i bardziej germański ten tył...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
MKIV Variant by truckman
Ostatnio za namową sagano poleciała też wycieraczka i jest jeszcze lepiej. Pozostaje ogarnąć mocowanie haku
Re: MKIV Variant by truckman
No widzisz. Elegancko i zerowym kosztem. + za wywalenie wycieraczki Mocowania haka nie kojarzę ale będę na BD na bank to looknę i tez uruchomię mózg. Czasem trzebatruckman pisze:Ostatnio za namową sagano poleciała też wycieraczka i jest jeszcze lepiej. Pozostaje ogarnąć mocowanie haku
Ale wiesz co? Tak przeglądam fotki Twojego wariata i dochodzę do wniosku, że tinting by mu zaszkodził. Fajnie właśnie, że jest szeroki, niski i ma jasne szyby... Dokładnie tez to widać nawet na Twoim banerze. Dołóż mu w wyobraźni czarną szybę i zrobi się zduszona ciemna kicha jak co drugi VW kombi napakowany ekipami budowlanymi... I popłyniesz na 700plnów a za to co można by zrobić
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
MKIV Variant by truckman
Przyciemkę chciałem bo denerwuje mnie słońce po szybach, ale zastanawiam się czy nie lepiej tą kasę utopić w pełnej elektryce.
Tak w ogóle to w przyszłą środę autko wpada do pana doktora na miejmy nadzieję że tylko uszczelkę pod głowicą( gruba kasa, bo pewnie pod 5 stówek dojdzie) ale w końcu można będzie jeździć
No i oczywiście pewien ważny dodatek zaraz po wypłacie, czyli
No i tym miłym akcentem zakończę jakieś tam większe mody na jakiś czas bo skupię się na dopieszczeniu tego co już zrobiłem, a nie jest to zbyt idealne:
- zderzak przód, używka w moim kolorze
- listwa przód tym razem zaspawana
- lusterka dokładniej na połysk
- nowa folia na słupki
z nowych rzeczy:
- relingi w połysk
- no i pomalutku projekt komora silnika
Zdjęcie tyłu z lokatorem w mocowaniu haka i zaślepką zamiast tylnej wycieraczki( swoją drogą do poprawki szprajem bo jest pomalowana śnieżką bez użycia pędzla )
Wiem wiem, byłem przeciwnikiem braku wycieraczek, ale jednak szpecą niemiłosiernie
aaaa i jeszcze pomalowałem klocki czarnym połyskiem( tak napisali na puszcze no i trochę blasku jest )
Tak w ogóle to w przyszłą środę autko wpada do pana doktora na miejmy nadzieję że tylko uszczelkę pod głowicą( gruba kasa, bo pewnie pod 5 stówek dojdzie) ale w końcu można będzie jeździć
No i oczywiście pewien ważny dodatek zaraz po wypłacie, czyli
No i tym miłym akcentem zakończę jakieś tam większe mody na jakiś czas bo skupię się na dopieszczeniu tego co już zrobiłem, a nie jest to zbyt idealne:
- zderzak przód, używka w moim kolorze
- listwa przód tym razem zaspawana
- lusterka dokładniej na połysk
- nowa folia na słupki
z nowych rzeczy:
- relingi w połysk
- no i pomalutku projekt komora silnika
Zdjęcie tyłu z lokatorem w mocowaniu haka i zaślepką zamiast tylnej wycieraczki( swoją drogą do poprawki szprajem bo jest pomalowana śnieżką bez użycia pędzla )
Wiem wiem, byłem przeciwnikiem braku wycieraczek, ale jednak szpecą niemiłosiernie
aaaa i jeszcze pomalowałem klocki czarnym połyskiem( tak napisali na puszcze no i trochę blasku jest )