MK2 GTi 1.8T, GTG SQUAD 247KM/292nm koniec projektu :)
Moderator: G0 Karcio
MK2 GTi by GTG SQUAD ===TAZ===
Pchnąłem ile dałem radę zrobić. Dzisiaj wrzucam resztę elektryki do środka i skręcam osprzęt silnika do kupy. W poniedziałek, a max we wtorek odpalam auto na małej przepływce i na małych wtryskach. Do strojenia zawiezie się dużą przepływkę i wielkie wtryski. Jutro mam wolne i jadę obgadywać warunki zatrudnienia
- Prezes Bogacz
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: MK2 GTi by GTG SQUAD ===TAZ===
Jeżeli wolno się spytać, jaką pracę/na jakim stanowisku będziesz pracować?
Czy to ważne ?? Temat jest o aucie, a nie o tym gdzie będę pracował i za ile.
No i lipa z licznika. Licznik z Audi z pełnym FISem okazał się uwalony bo są zwarcia jakieś dziwne, niestety mój elektronik nie ustalił o co chodzi. Wraca więc licznik z MK3 GTi. Jutro będzie znowu zdejmowana deska, wywalana instalacja licznika i odchudzana instalacja licznikowo-silnikowa. Drażni mnie to ale nic nie poradzę.
Wrzuć jakąś aktualizację...nie po to sobie aparat kupiłeś żeby ptaszki fotografować
- Prezes Bogacz
- Użytkownik
- Kontakt:
Wczoraj był zakup metrowej rury nierdzewki, dwóch kolanek i płaskownika.
[img]http://images35.fotosik.pl/45/db370d5d5b31d5a3.jpg[/img]
Zawór Blow Off hahaPrezes Bogacz pisze:Wczoraj był zakup metrowej rury nierdzewki, dwóch kolanek i płaskownika.
Dzieje się dzieje, ale nie robię zdjęć z byle powodu. Rozwalone klucze, trytytki, opaski, węże i kupa badziewia przecież nikomu nie jest dziwna. Będzie jakiś większy fuckup to się pokaże.
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Nie wywołuj wilka z lasuTAZ pisze:fuckup
Może nie na fuckup ale na update to i ja czekam z niecierpliwością
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
Siedzę i składam kabelki do kupy, dzisiaj trzeba potestować elektronikę. Deko mi jej przybyło bo około 6kg. Nawet jakieś foto zrobię przed zmrokiem.
A tutaj małe podrażnienie podniebienia , elektryka prawie na gotowo, choć klima nie ma podświetlania w panelu, a prąd dochodzi, więc skrzynka jeszcze powisi kilka dni. Silnik prawie doskładany, w poniedziałek tylko polutuję i usunę kilka zbędnych przewodów i gotowe, trzeba odpalać. Według pomiarów wychodzi na tyle 9J ET 20 na oponie 215/40R16
Nie zapomniałem o Gwiazdora naukach i trytytki kupiłem. Jednak bez nich życie jest mniej zrozumiałe
Ciężko zadbać o czystą przepustnicę bez CTO więc się kupił prosty jakiś, ale wstawimy mu siateczkę i rurkę żeby to miało ręce i nogi. Na razie byle jak i nie podpięte ale po niedzieli trzeba ogarnąć.
Zegarki, któż z nas ich nie chciał i nadal nie chce. Jedni mają lans i nie podpięte, inni muszą je podpiąć żeby wiedzieć co się dzieje, jestem z tych drugich.
Nie zapomniałem o Gwiazdora naukach i trytytki kupiłem. Jednak bez nich życie jest mniej zrozumiałe
Ciężko zadbać o czystą przepustnicę bez CTO więc się kupił prosty jakiś, ale wstawimy mu siateczkę i rurkę żeby to miało ręce i nogi. Na razie byle jak i nie podpięte ale po niedzieli trzeba ogarnąć.
Zegarki, któż z nas ich nie chciał i nadal nie chce. Jedni mają lans i nie podpięte, inni muszą je podpiąć żeby wiedzieć co się dzieje, jestem z tych drugich.
no powiem ci że...drażni suty
składaj, odpalaj i pokazuj
ciekawi mnie jak rozwiążesz montaż "panelu klimy"
składaj, odpalaj i pokazuj
ciekawi mnie jak rozwiążesz montaż "panelu klimy"
!Nowe oryginalne części VAG!
Historie serwisowe VAG
Historie serwisowe VAG