nie da się wcisnąć sprzęgła
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Może lepiej było by ściągnąć koło zamachowe z auta, założyć koło tarcze i docisk na prasie stołowej i wcisnąć, sprawdzając czy docisk wysprzegla sprzęgło.
Średnia różnica, jaka nam wyszła miedzy IC i Fotą na częściach ok 30% na rzecz foty i to ze wszystkimi zniżkami. Fota ma dostawy części co 2h do klienta.sas_gti pisze:IC cenowo wcale tak źle nie wygląda.
Lewy pas zaglądasz śmierci w twarz...a tak na marginesie... " CZERWONE SĄ SZYBSZE..:D "
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tylko, że problemu nie stanowi to czy wysprzęgla czy nie, ale to jakiej siły do tego trzeba użyć, a że prasa ma wystarczającą siłę to jest akurat pewne. Poza tym nie wiem czy czytałeś w jakich warunkach to robimy, brak kanału a tym bardziej prasy pzdrJessy pisze:Może lepiej było by ściągnąć koło zamachowe z auta, założyć koło tarcze i docisk na prasie stołowej i wcisnąć, sprawdzając czy docisk wysprzegla sprzęgło.
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
poskładałem wczoraj sprzęgło ale już nie dałem rady sam założyć skrzyni, dzisiaj sie założy i będzie wiadomovwarek pisze:i co z tym nowym sprzęgłem chodzi, nie chodzi..?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie da się wcisnąć sprzęgła
żyje działa, wszystko Ok.
Stare sprzęgło wygląda spoko jednak nie daje się wciśnąć.
Trzaskać foty starego docisku w dobrej jakość do okoła, bo może zauważycie coś czego ja nie zauważyłem czy też nie ma takiej potrzeby?
Stare sprzęgło wygląda spoko jednak nie daje się wciśnąć.
Trzaskać foty starego docisku w dobrej jakość do okoła, bo może zauważycie coś czego ja nie zauważyłem czy też nie ma takiej potrzeby?