Dziwny problem ze światłami mijania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dziwny problem ze światłami mijania
Wiem ze może sie to wydac komus głupie,ale...Jesli rano i wieczorem niezdaza sie to ,tylko wtedy jesli jest wysoka temperatuta.Przykladowo,auto stoi na parkingu,jest cieplo,ponad 25 stopni,w samochodzie pewnie jeszcze wiecej.Niejestem w stanie zapalić swiatel mijania,tylne ok,ale przednie nic.Zaczyna mnie to irytowac,glupia sprawa ale tak sie wlasnie dzieje.Nierozumiem na co moze wplywac wysoka temperatura ze owe światła niedają się zapalić...Help
Jestem Oazą spokoju
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......
A coś jeszcze nie działa, jak np wentylator i inne rzeczy załączane po zapłonie?
Może kostka stacyjki mieć dość. Obiawy potrafią nasilać się w upalne dni, u mnie wczoraj się pojawił problem z rozruchem. Samochód stał na słońcu 8 godzin i rozrusznik przestał się odzywać. samochód odpaliłem na krótko, po przejechaniu kilometra i wychłodzeniu wnętrza rozrusznik kręcił. To już drugi przypadek u mnie ze w upał nie chce zakręcić.
Może kostka stacyjki mieć dość. Obiawy potrafią nasilać się w upalne dni, u mnie wczoraj się pojawił problem z rozruchem. Samochód stał na słońcu 8 godzin i rozrusznik przestał się odzywać. samochód odpaliłem na krótko, po przejechaniu kilometra i wychłodzeniu wnętrza rozrusznik kręcił. To już drugi przypadek u mnie ze w upał nie chce zakręcić.
-
- Mały gagatek
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn
mozemy zamknąc
Jestem Oazą spokoju