Mrugająca kontrolka od wody !!! (po raz kolejny)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Mrugająca kontrolka od wody !!! (po raz kolejny)
Witam i Sorki ze znowu poruszam ten temat ale chciałem sie zapytać czy znalazł juz ktos usterke czy cos tam dlaczego kontrolka od wody mi raz miga a raz nie czasem jade i nie miga i zacznie migaćw trakcie a czesem nie nie wiem od czego to zalezy :/// ????
Wymieniałem juz wszystko licznik cały w liczniku tylko tą wskazówke z układem czujnik sprawdzam ilość płynu !! wszystko ok a kontrolka nadal miga i nikt nie zna odpowiedzi ://
Wymieniałem juz wszystko licznik cały w liczniku tylko tą wskazówke z układem czujnik sprawdzam ilość płynu !! wszystko ok a kontrolka nadal miga i nikt nie zna odpowiedzi ://
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Krzylu, Nie no poprostu raz sobie mruga a raz nie (chodzi mi o ta w tle wskznika temp wody) Nie wiem od czego to zalezy to jej mruganie Ja przekrece luczyk to mrugnie pare razy (ale tak ma podobno byc) a pozniej jak poczekam tak z 5 sekund to znowu zaczyna mrugać Nawet auta zapalać nie musze ://// i sobie su.... mruga na czerwono i jest to czasem denerwujące
[ Dodano: Pią Kwi 28, 2006 09:08 ]
[ Dodano: Pią Kwi 28, 2006 09:08 ]
a gdzie to cus jest ??pasiak pisze:możę pin-outy z dechy
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima
wykrec ze zbiornika wyrownawczego plynu czujnik umyj go dokladnie z osadu oczywiscie benzynka gniazdo wtykowe tez z wtyczki podciagnijoslonke gumowa jak najwyzej sie dai umyj tez kabelki oraz wtycze styki na wtyczce igniazdku mozesz lekko poskrobac nozykiem aby je oczyscic z nalotow moze to pomoze ja narazie mam spoko z tym
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima