zakladanie szerokich zderzakow

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
kkkubek
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

zakladanie szerokich zderzakow

Post autor: kkkubek » wt sty 18, 2005 14:07

Witam.
Wlasnie kupilem sobie szerokie zderzeki. :food: Moj golfik standaro mial waskie i teraz mam pytanie czy aby zamienic z waskich na szerokie trzeba cos kombinowac czy jak moge to zrobic? :foch: Aha i chyba zderzaki nie maja wszystkich zaczepow co z tym moge wykombinowac. :chytry: Dzieki za odpowiedz. :helm:

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Re: zakladanie szerokich zderzakow

Post autor: Borys » wt sty 18, 2005 15:28

kkkubek pisze:Witam.
Wlasnie kupilem sobie szerokie zderzeki. :food: Moj golfik standaro mial waskie i teraz mam pytanie czy aby zamienic z waskich na szerokie trzeba cos kombinowac czy jak moge to zrobic? :foch: Aha i chyba zderzaki nie maja wszystkich zaczepow co z tym moge wykombinowac. :chytry: Dzieki za odpowiedz. :helm:
trzeba kupic slizgi montowane w blotniki 2 szt z przodu i 2 szt z tyłu, dodatkowo sa tego 2 rodzaje w zaleznosci od posiadnych błotników

a których nie ma zaczepów? tych po bokach? ja dorobiłem z blachy

www.vrservice.pl

Awatar użytkownika
kkkubek
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: kkkubek » wt sty 18, 2005 15:32

Jeden z boku jest a 2 wlasnie nie widzialem.A jeszcze jakies mocowania sa ?Czy tylko te 2 ?I za ile mozna kupic takie slizgi?

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Post autor: Borys » wt sty 18, 2005 15:49

kkkubek pisze:Jeden z boku jest a 2 wlasnie nie widzialem.A jeszcze jakies mocowania sa ?Czy tylko te 2 ?I za ile mozna kupic takie slizgi?
jeden slizg na jednym błotniku brugi na 2 gim i z tyłu jeszcze są 2

one po 5 - 6 zł w Intercarcars

www.vrservice.pl

Awatar użytkownika
kkkubek
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: kkkubek » wt sty 18, 2005 18:34

Aha a ile powinno byc zaczepow w zderzaku bo ja mam w sojim tlyko po bokach po jednym na tylnim i przednim jest tylko po jednej stronie jeden zaczep na a na drugiej widzac ze chyba byl wylamany.A weic z tymi zaczepami jest problem aby dorobic?I czy napewno sa tlyko te 2 czy jakies jeszcze powinny byc.I jak te zaczepy mozna zrobic jak ich nie mam :crazy: I czy jak mam wskie zderzaki z tylu to belke tez musze kupic nowa czy do tej przymocuje jakos?Dzieki za odpowiedz:)

Deacon
Kalinowa Mad Driver
Kalinowa Mad Driver
Kontakt:

Post autor: Deacon » śr mar 16, 2005 17:39

sorki, ze wygrzebalem ten temat ale mam pytanie. kupilem slizgi tylne i przednie do szerokich zderzakow tylko, ze one maja po dwa bolce a w blotnikach mam tylko po jednej dziurze. i jkak to teraz zamontowac??? wiercic dziury w blotnikach??

Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”